Авторът Илиан Илиев има дългогодишен опит в художествената фотография на храна и ще предизвика както въображението, така и небцето ви.
Със специалното участие на: Андре Токев, Иван Кирин, Виктор Ангелов, Милен Златев, Станислав Колев и др.
"Книгата българските готвачи е красива, с множество интересни рецепти от страхотни готвачи. Невероятно е да видиш какъв е цялостният подход на всеки от тях към менюто, който разкрива силните им страни в кухнята. Кулинарните книги от Източна Европа са много популярни и в момента, но няма много български книги, така че тази книга е едно страхотно попълнение за библиотеките на готвачите по света. Оформлението на книгата е много привлекателно и съм уверен, че тя е изключително стойностна. По мое мнение тя ще бъде нов "скъпоценен камък" за всеки любител на храната." Gissur Gudmindsson C.M.C., президент на World Association of Chefs Societies 2008/2015, почетен председател на Nordic Chefs Association
The information below is required for social login