0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
A Guide to Protein Isolation, 9781402012242

A Guide to Protein Isolation

51.9 BGN
Цена: 51.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Emphasizes the importance of ionic strength in measuring enzyme pH optima and provides a computer program for the calculation of buffers of defined ionic strength. This work features a section on three-phase partitioning, including the research findings on the use of t-butanol to inhibit enzymes and minimise homogenisation artefacts.
Върни се горе и купи

Информация за “A Guide to Protein Isolation”

  • Година на издаване 2003 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 0.53 кг.
  • Размери 241 x 166 x 22

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Forensic Botany Forensic Botany 2012 г.
Цена: 190.90 лв.
Geschichte der Physiologie Geschichte der Physiologie 1953 г.
Цена: 130.90 лв.
Natural Products Natural Products 1994 г.
Цена: 245.90 лв.
Bioinformatics Research and Development Bioinformatics Research and Development 2007 г.
Цена: 285.90 лв.
Aging Research in Yeast Aging Research in Yeast 2014 г.
Цена: 548.90 лв.