13,95 лв.

Ако животът не е чудо

Ивинела Самуилова
Хермес
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
13,95 лв.

Всеки ден е шанс да промениш живота си като просто промениш посоката, в която гледаш.

"Има два начина да изживеете живота си: като нещо обикновено или като чудо." Алберт Айнщайн
 
След „Животът може да е чудо“ – вълнуващата история на Ади, която търси път към себе си, „Ако животът не е чудо“ предлага едно неочаквано продължение. Открила, че писането ще осмисли живота й, Ади осъзнава, че призванието й е много повече от нейно лично търсене. Спасила себе си от капана на социума с помощта на необикновения психолог Алексей, Ади решава да напише книга за това как човек стига дотам, че да му е нужно спасение. Тя иска да предупреди повече хора, че ако не поемат отговорност за живота си, ако не заемат авторската позиция в него, ако не успеят да премахнат рамките, моделите, стереотипите, страховете и предубежденията, животът престава да бъде чудо. Превръща се в арена на мъчителни битки със себе си и света. Живот в негатив, в който безчудесното е норма, а чудесата – изключение...
 
Чрез преплитане на историите на Ади и на нейната героиня – Мила, тази „книга в книгата“ ни показва по остроумен начин двата пътя, които човек може да избере във всеки един момент от живота си: пътя на страданието и невъзможните избори (Via Dolorosa) или пътя на чудесните възможности и радостта от живота (Via Miraculosa).
Информация за "Ако животът не е чудо"
  • Брой страници 256
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор България
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Ивинела Самуилова

Виж всички заглавия от автора

Ивинела Самуилова е българска писателка, родена в Севлиево, завършила гимназия във Враца, а по настоящем живее и работи в София.

Книгите ѝ са вдъхновяващи и не случайно се нареждат сред най-продаваните заглавия, като книгата "Бабо, разкажи ми спомен" печели първо място в конкурса "Любима книга на България 2016".

Освен писател, Ивинела е и преводач от испански език, като сред преведените от нея книги са бестселърите на Едуардо Хауреги "Йога по сицилиански" (изд. Хермес, 2016г.) и "Разговори с моята котка" (изд. Хермес, 2017г.).