15,99 лв.

Ангел на мрака

Сидни Шелдън, Тили Багшоу
Бард
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
15,99 лв.

Тили Багшоу за пореден път се справя със задача да възкреси таланта на Сидни Шелдън. Книгата е написана по оставени от великия автор записки за една вълнуваща и мрачна история...

Детектив Дани Макгуайър от полицията в Ел Ей не може да забрави лицето на Анджела Джейкс и преживения от нея кошмар - изнасилена, пребита и завързана за обезобразения труп на възрастния си съпруг Андрю Джейкс, мултимилионер и търговец на произведения на изкуството. Манията на Макгуайър по тази жена едва не го побърква, макар че красивата млада вдовица изчезва без следа. Десет години по-късно той вече живее във Франция и работи за Интерпол, оставил миналото зад себе си... когато Мат Дейли, изоставеният син на Андрю Джейкс влиза в живота му.

Докато се рови в неразрешеното убийство на баща си, Мат открива три сходни убийства и скоро се съюзява с Дани в преследването на гениален неуловим убиец по целия свят. Но в Хонконг всичко започва да се разпада, когато Мат е неустоимо привлечен от последната вдовица - красивата Лиза Баринг, за която Дани подозира, че е много по-опасна от обикновена жертва.

„Когато искате роман, който просто не можете да оставите, отивате при Шелдън”.
Ню Йорк Дейли Нюз

Информация за "Ангел на мрака"
  • Брой страници 381
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 12 x 20 см.
Сидни Шелдън
За автора

Сидни Шелдън е международно признат и известен в четири различни полета на знанието. Носител е на наградите "Оскар" и "Тони". Шелдън е автор на повече от 200 ТВ сценария, 25 филмови продукции, 18 романа (от които са продадени над 300 милиона копия).