0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Charcuterie and French Pork Cookery, 9781902304885

Charcuterie and French Pork Cookery

39.9 BGN
Цена: 39.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Famed for charcuterie since Roman times, France has a long tradition of turning the pig into a range of delicious food products. Jane Grigson introduces the techniques used to transform the humble pig into a variety of famous dishes.
Върни се горе и купи

Информация за “Charcuterie and French Pork Cookery”

  • Баркод 9781902304885
  • Издателство Grub Street
  • ISBN 9781902304885
  • Брой страници 320
  • Година на издаване 2001 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 0.50 кг.
  • Размери 208 x 137 x 24

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Manresa Manresa 2013 г.
Цена: 119.90 лв.
Froth! Froth! 2009 г.
Цена: 67.90 лв.
Cook's Encyclopedia of Spices Cook's Encyclopedia of Spices 2013 г.
Цена: 21.90 лв.
The Plan Cookbook The Plan Cookbook 2015 г.
Цена: 57.90 лв.
Bread & Oil Bread & Oil 2013 г.
Цена: 29.90 лв.