10.231.71.16-54.157.61.68

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology

238.9 BGN
Цена: 238.90 лв.
Няма наличност
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени по време на кампании.
The first edition of this book was very well received by the various groups (lecturers, students, researchers and industrialists) interested in the scientific and techno- logical aspects of cheese.
Върни се горе и купи

Информация за “Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology”

  • Книга - година 1999 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.38 кг.
  • Размери 244 x 170

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
The Body Rescue Detox Recipe Book The Body Rescue Detox Recipe Book 2015 г.
Цена: 52.90 лв.
It's a Pleasure It's a Pleasure 2016 г.
Цена: 52.90 лв.
Godforsaken Grapes Godforsaken Grapes 2019 г.
Цена: 29.90 лв.
Takeaway Favourites Without the Calories Takeaway Favourites Without the Calories 2015 г.
Цена: 39.90 лв.