Търсене
10.231.71.16-34.229.24.100

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology

238.9 BGN
Цена: 238.90 лв.
Няма наличност
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени по време на кампании.
The first edition of this book was very well received by the various groups (lecturers, students, researchers and industrialists) interested in the scientific and techno- logical aspects of cheese.
Върни се горе и купи

Информация за “Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology”

  • Книга - година 1999 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.38 кг.
  • Размери 244 x 170

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
A Whole New Way to Eat A Whole New Way to Eat 2017 г.
Цена: 50.90 лв.
Apulia - Favourite recipes Apulia - Favourite recipes 2018 г.
Цена: 23.90 лв.
The 2-Day Diet Cookbook The 2-Day Diet Cookbook 2013 г.
Цена: 34.90 лв.
John Torode's Sydney to Seoul John Torode's Sydney to Seoul 2018 г.
Цена: 71.90 лв.
Cooking with Coconut Cooking with Coconut 2016 г.
Цена: 37.90 лв.