Търсене
10.231.71.16-3.235.75.174

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology

190.9 BGN
Цена: 190.90 лв.
Няма наличност
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
* Поради високата натовареност всички онлайн поръчки се обработват със забавяне и сроковете за доставка са удължени.
The first edition of this book was very well received by the various groups (lecturers, students, researchers and industrialists) interested in the scientific and techno logical aspects of cheese.
Върни се горе и купи

Информация за “Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology”

  • Книга - година 1999 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.38 кг.
  • Размери 244 x 170

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
First Steps in Cake Decorating First Steps in Cake Decorating 2005 г.
Цена: 26.90 лв.
The Lose It! Magazine cookbook The Lose It! Magazine cookbook 2016 г.
Цена: 59.90 лв.
Relish North East and Yorkshire Relish North East and Yorkshire 2019 г.
Цена: 52.90 лв.
The Gaza Kitchen The Gaza Kitchen 2013 г.
Цена: 66.90 лв.
Martha Stewart's Newlywed Kitchen Martha Stewart's Newlywed Kitchen 2017 г.
Цена: 79.90 лв.