10.231.71.14-54.224.118.247
Fundamental Techniques of Classic Bread Baking, 9781584799344

Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

105.9 BGN
Цена: 105.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
Based on the course in international bread baking as taught at the world-renowned French Culinary Institute at the International Culinary Centre in New York City, this book covers bread from around the world, including French, Italian, German and Middle European, and Gluten-Free bread.
Върни се горе и купи

Информация за “Fundamental Techniques of Classic Bread Baking”

  • Книга - година 2011 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.90 кг.
  • Размери 261 x 237 x 36

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Home Made Home Made 2010 г.
Цена: 39.90 лв.
Wines of South America Wines of South America 2014 г.
Цена: 98.90 лв.
Cupcake Heaven Cupcake Heaven 2010 г.
Цена: 34.90 лв.
Pasta Pasta 2017 г.
Цена: 34.90 лв.
Southern Appetizers Southern Appetizers 2016 г.
Цена: 34.90 лв.