10.231.71.16-54.167.15.6
Fundamental Techniques of Classic Bread Baking, 9781584799344

Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

105.9 BGN
Цена: 105.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
Based on the course in international bread baking as taught at the world-renowned French Culinary Institute at the International Culinary Centre in New York City, this book covers bread from around the world, including French, Italian, German and Middle European, and Gluten-Free bread.
Върни се горе и купи

Информация за “Fundamental Techniques of Classic Bread Baking”

  • Книга - година 2011 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.90 кг.
  • Размери 261 x 237 x 36

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
The Contemporary Cake Decorating Bible The Contemporary Cake Decorating Bible 2011 г.
Цена: 52.90 лв.
500 Pasta Dishes 500 Pasta Dishes 2013 г.
Цена: 26.90 лв.
Lantana Cafe Breakfast & Brunch Lantana Cafe Breakfast & Brunch 2017 г.
Цена: 26.90 лв.
The Eat-A-Bug Cookbook, Revised The Eat-A-Bug Cookbook, Revised 2013 г.
Цена: 43.90 лв.
Cook's Encyclopedia of Vegetables Cook's Encyclopedia of Vegetables 2015 г.
Цена: 21.90 лв.