10.231.71.16-54.224.166.141

Портфейли

Виж как

Спечели стойността на покупката си и си подари това, което искаш

От 20.08. до 30.09. можеш да спечелиш стойността на всяка своя покупка и да си избереш каквото пожелаеш.

Ако пазаруваш онлайн, при завършване на покупката си, просто отбележи, че участваш в играта.

Заяви участие

Ако пазаруваш на място, можеш да регистрираш кода от касовата си бележка веднага.

Касова бележка
Портмоне Pepe Jeans Teo Портмоне Pepe Jeans Teo Портмоне Pepe Jeans Teo
Цена: 34.90 лв.

Портфейлът е малка кожена или платнена торбичка, която ни помага да пренасяме своите банкноти, монети и карти.  В днешно време, освен изкключително полезен, портфейлът е и неизменен моден аксесоар. Той може да бъде изработен от различни материали като плат, кожа, а дори и гума. Големината и формата също варират според предпочитанията на притежателя, а цветовете са безброй. Портфейлът е една наистина чудесна идея за подарък за най-различни поводи.
Онлайн магазин Orange center предлага на своите посетители разнообразие от портфейли, подходящи за мъже, жени, деца и тинейджъри. Сред предлаганите марки ще откриете утвърдените със своето качество и красив дизайн Filofax, Wenger.

Избраните от вас портфейли, можете да поръчате бързо, лесно и удобно от всяко населено място в страната. Цените и сроковете за доставка ще откриете ТУК.

Знаете ли, че… Данните за първия портфейл датират от около 1690 г., когато вече се използват книжните пари. Класическият кожен прегъващ се портфейл с разлчни прегради и отделения се появява през 50-те години на миналия век, когато навлизат в употреба кредитните карти.

Виж повече Виж по-малко