Търсене
10.231.71.16-3.234.252.109

Портфейли

Портфейл Head Start Портфейл Head Start Портфейл Head Start
Цена: 29.00 лв.

Портфейлът е малка кожена или платнена торбичка, която ни помага да пренасяме своите банкноти, монети и карти.  В днешно време, освен изкключително полезен, портфейлът е и неизменен моден аксесоар. Той може да бъде изработен от различни материали като плат, кожа, а дори и гума. Големината и формата също варират според предпочитанията на притежателя, а цветовете са безброй. Портфейлът е една наистина чудесна идея за подарък за най-различни поводи.
Онлайн магазин Orange center предлага на своите посетители разнообразие от портфейли, подходящи за мъже, жени, деца и тинейджъри. Сред предлаганите марки ще откриете утвърдените със своето качество и красив дизайн Filofax, Wenger.

Избраните от вас портфейли, можете да поръчате бързо, лесно и удобно от всяко населено място в страната. Цените и сроковете за доставка ще откриете ТУК.

Знаете ли, че… Данните за първия портфейл датират от около 1690 г., когато вече се използват книжните пари. Класическият кожен прегъващ се портфейл с разлчни прегради и отделения се появява през 50-те години на миналия век, когато навлизат в употреба кредитните карти.

Виж повече Виж по-малко