0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Handbook of Food Proteins, 9781845697587

Handbook of Food Proteins

548.9 BGN
Цена: 548.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
This handbook is a convenient one-volume guide to the major proteins used in the food industry. The chapters, written by specialists from around the world, each focus on different food proteins, providing the information that is required to select the right protein for a particular application.
Върни се горе и купи

Информация за “Handbook of Food Proteins”

  • Година на издаване 2011 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 0.84 кг.
  • Размери 169 x 243 x 30

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Creating Coffee Tables Creating Coffee Tables 1999 г.
Цена: 89.90 лв.
Fundamental and Applied Nano-Electromagnetics Fundamental and Applied Nano-Electromagnetics 2016 г.
Цена: 227.90 лв.
Principles of Gas-Solid Flows Principles of Gas-Solid Flows 1998 г.
Цена: 308.90 лв.
Chemical Sensors Chemical Sensors 2010 г.
Цена: 289.90 лв.