10.231.71.16-54.80.82.9
Handbook of Meat and Meat Processing, 9781439836835

Handbook of Meat and Meat Processing

574.9 BGN
Цена: 574.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
Rev. ed. of: Meat science and applications / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2001.
Върни се горе и купи

Информация за “Handbook of Meat and Meat Processing”

  • Баркод 9781439836835
  • Издателство Taylor & Francis Inc
  • ISBN 9781439836835
  • Брой страници 1000
  • Книга - година 2012 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 2.05 кг.
  • Размери 251 x 178 x 60

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Modern Food Microbiology Modern Food Microbiology 2005 г.
Цена: 231.90 лв.
Fermented Meats Fermented Meats 2013 г.
Цена: 198.90 лв.
Optical Fibre Sensors Optical Fibre Sensors 1994 г.
Цена: 383.90 лв.
Sensory Discrimination Tests and Measurements Sensory Discrimination Tests and Measurements 2015 г.
Цена: 510.90 лв.
Explosion & its Applications in Metalworking Explosion & its Applications in Metalworking 2009 г.
Цена: 794.90 лв.