0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
Handbook of Meat and Meat Processing, 9781439836835

Handbook of Meat and Meat Processing

574.9 BGN
Цена: 574.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Rev. ed. of: Meat science and applications / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2001.
Върни се горе и купи

Информация за “Handbook of Meat and Meat Processing”

  • Баркод 9781439836835
  • Издателство Taylor & Francis Inc
  • ISBN 9781439836835
  • Брой страници 1000
  • Година на издаване 2012 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 2.05 кг.
  • Размери 251 x 178 x 60

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Splicing Wire and Fibre Rope Splicing Wire and Fibre Rope 1973 г.
Цена: 27.90 лв.
Adex Optimized Adaptive Controllers and Systems Adex Optimized Adaptive Controllers and Systems 2014 г.
Цена: 300.90 лв.
Drug Product Development for the Back of the Eye Drug Product Development for the Back of the Eye 2013 г.
Цена: 663.90 лв.
Marine, Waterborne and Water-Resistant Polymers Marine, Waterborne and Water-Resistant Polymers 2015 г.
Цена: 397.90 лв.
Recent Advances in Crystalline Polymers Recent Advances in Crystalline Polymers 1985 г.
Цена: 219.90 лв.