Търсене
10.231.71.16-18.232.99.123

Handbook of Meat and Meat Processing

847.9 BGN
Цена: 847.90 лв.
Няма наличност
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>
* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени по време на кампании.
Rev. ed. of: Meat science and applications / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2001.
Върни се горе и купи

Информация за “Handbook of Meat and Meat Processing”

  • Баркод 9781439836835
  • Издателство Taylor & Francis Inc
  • ISBN 9781439836835
  • Брой страници 1000
  • Книга - година 2012 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 2.05 кг.
  • Размери 251 x 178 x 60

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Physico-Chemical Properties of Nanomaterials Physico-Chemical Properties of Nanomaterials 2018 г.
Цена: 491.90 лв.
Jute Handlooms of India Jute Handlooms of India 2000 г.
Цена: 63.90 лв.
Food Bites Food Bites 2013 г.
Цена: 59.90 лв.
Dosage Form Design Considerations Dosage Form Design Considerations 2018 г.
Цена: 444.90 лв.
From Vines to Wines From Vines to Wines 2003 г.
Цена: 34.90 лв.