0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
How to Make, Serve and Eat Pasta, 9781844766611

How to Make, Serve and Eat Pasta

26.9 BGN
Цена: 26.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
A comprehensive and identification guide to different kinds of dried and fresh pasta with details on how to select and use them. It features more than 30 recipes, including classic sauces such as Fettuccine all'Afredo and Capelli d'Angelo with Lobster, stuffed pastas such as Spinach and Ricotta Ravioli, and baked pasta dishes.
Върни се горе и купи

Информация за “How to Make, Serve and Eat Pasta”

  • Баркод 9781844766611
  • Издателство Anness Publishing
  • ISBN 9781844766611
  • Брой страници 128
  • Година на издаване 2009 г.
  • Корица Paperback
  • Тегло 0.55 кг.
  • Размери 299 x 231 x 10

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Under 10 with 4 or Less Under 10 with 4 or Less 2008 г.
Цена: 23.90 лв.
Pastry Perfection Pastry Perfection 2014 г.
Цена: 52.90 лв.
Raw Living Raw Living 2007 г.
Цена: 29.90 лв.
Handcrafted Cocktails Handcrafted Cocktails 2013 г.
Цена: 50.90 лв.
Cook's Illustrated Guide to Cheeses Cook's Illustrated Guide to Cheeses 2010 г.
Цена: 29.90 лв.