14,00 лв.

Кажи да

Елизабет Гилбърт
 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 2 гласа
14,00 лв.

Една скептичка се помирява с брака в това самостоятелно продължение на бестселъра "Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт.

В края на романа "Яж, моли се и обичай" Елизабет Гилбърт се влюбва в бразилец с австралийско гражданство, който при запознанството им живее в Индонезия. Двамата се преместват в Америка и се вричат един на друг във вечна вярност, но се заклеват при никакви обстоятелства да не сключват брак заради тежкия си опит с предишни разводи. Но един ден Фелипе е задържан на американската граница и повече няма да може да влиза в страната, освен ако двамата с Елизабет не се оженят.

С присъщите за нея увлекателност, остроумие и чувство за хумор авторката съпоставя различни гледни точки, сватбени обичаи и практики през вековете, засяга проблемите на днешното съжителство. Откровено споделя личните си страхове и опасения от законното обвързване и търси отговор на въпроса защо брачният съюз устоява на времето и скептицизма на хората. Любимката на толкова много читатели по целия свят отново е тук и прославя любовта, подтиква ни да се вгледаме в интимността и да се стремим към нея с всичката й сложност и последствия в реалния свят.

Информация за "Кажи да"
  • Вид корица Мека
  • Издателство Прозорец
  • Брой страници 320
За автора

Няма добавена информация