14,99 лв.

Как да уча бързо и да запомням лесно

Тони Бюзан
СофтПрес
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
14,99 лв.

 

Незаменим помощник за студенти, ученици и всички учащи!
"Как да уча бързо и да запомням лесно" е третата книга от сензационната поредица на Тони Бюзан за усъвършенстване на ума. Това многократно преиздавано ръководство ще увеличи значително капацитета на вашата памет!
Искате ли да:
усвоявате максимум материал за минимум време?
прочитате по 1000 думи за минута?
увеличите концентрацията си?
си водите ефективно бележки на лекции и при четене?
подобрите дълготрайната си памет?
преговаряте успешно и пак да намирате време за почивка?
постигате отлични резултати на изпити и тестове?
Вече 40 години Тони Бюзан помага на ученици и възрастни да усъвършенстват мисловния си капацитет чрез техниките за Суперпамет и Мисловните карти. Тук той комбинира тези техники чрез уникалната си програма, за да могат учащите на всякакво равнище да усвоят нов и изключително позитивен начин на учене. Започнете ли да практикувате методите на Бюзан, ще развиете увереността и уменията да разгърнете пълния си потенциал за учене - без оглед на предмета или мястото ви в йерархията.
"Вашият ум е изключителен суперпроцесор, способен на безброй свързани мисли: ако го овладеете, ученето няма да е стресиращо и напрегнато, а бързо, лесно и плодотворно занимание."
Тони Бюзан
Тони Бюзан е световноизвестен автор, лектор и съветник на държавни институции, фирми, университети в областта на ефективно използване на мозъка. Книгите му са преведени на 35 езика в над 200 държави. Неговите методи се прилагат от Google, Harper Collins, IBM, Intel, Merrill Lynch, Microsoft, NASA, Oxford University Press, Procter & Gamble, Rolls Royce, Tesco, Toyota, United States Air Force, Vodafone, Walt Disney.
"Тони Бюзан промени изцяло съвременното мислене."
Рей Кийн, световен гросмайстор по шах и кореспондент на "The Times" по мисловни спортове

 

Информация за "Как да уча бързо и да запомням лесно"
  • Език Български
  • Брой страници 200
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2011
  • Размер см 14 x 21 см.
Тони Бюзан
За автора

Тони Бюзан е британски психолог, автор на методика за запомняне, творчество и организация на мисленето, наречена „мисловна карта“.