15,00 лв.

Островът

Виктория Хислъп
15,00 лв.
Виктория Хислъп дебютира с “Островът”. Романът се превръща в световен бестселър. Книгата е публикувана на повече от 20 езика. Само във Великобритания са продадени над един милион копия. Книгата е носител на престижната награда Galaxy British Book Awards 2007. В книгата се разказва за последната активна колония на болни от проказа в периода 1903 до 1957 година. 
 

Разтърсващо и поглъщащо лятно четиво, "Островът" разкрива вълнуващата история на Алексис Филдинг и нейното семейство. Отраснала в Лондон, Алексис решава да проследи корените си, които водят към обгърнатия в мистерия остров Крит. Майка й, София, никога не говори за миналото си, но когато Алексис решава да посети Гърция, и дава писмо, което да отнесе на стара нейна приятелка. Историята, която постепенно се разкрива пред младата жена, е за съдбата на едно семейство, разтърсено от трагедия, война и страст, а в центъра на всичко е тяхната дълбока връзка с острова и неговите тайни...

Дебютният роман на Виктория Хислъп - "Островът", е носител на престижната награда Galaxy British Book Awards 2007. Книгата е публикувана на повече от 20 езика и е международен бестселър, включително в Гърция. Само във Великобритания са продадени над един милион копия.

Информация за "Островът"
  • Вид корица мека
  • Издателство ИнфоДАР
  • Брой страници 488
За автора

Няма добавена информация