14,00 лв.

Царството на Хадес, книга 1: Пленница на смъртта

Мег Кабът
 
Изчерпано количество
Оценка 3.0 от 2 гласа
14,00 лв.

Първа книга от новата поредица на бестселър автора на "Ню Йорк Таймс" Мег Кабът.

Сега, смъртта я иска обратно...

Пиърс се опитва да се върне към познатия ѝ живот отпреди инцидента, но ѝ е много трудно и се чувства едновременно част от този свят и отделена от него. Все пак тя никога не е сама, защото някой постоянно я наблюдава. Невъзможно е да избягаш от царството на мъртвите, когато някой там те иска обратно.
Сега тя се премества в друг град. Може би ще успее да започне на чисто в новото си училище. Може би ще престане да се страхува толкова много.
Но не може. Защото дори тук той я открива. Отчаяно иска да я върне обратно. Пиърс знае, че той не е ангел-хранител и тъмният му свят не е раят, но тя не може да остане настрана. Особено след като той се появява винаги когато най-малко го очакваш, но винаги когато Пиърс има най-голяма нужда от него.
Ако тя си позволи да продължи нататък, може да се озове обратно на мястото, от което се бои най-много – в подземния свят.

Мег Кабът е добре позната на българските читатели с „Дневниците на принцесата” – книга превърнала се в прекрасен филм, и „Re: Някой като теб” – един от първите романи само от имейли.

Информация за "Царството на Хадес, книга 1: Пленница на смъртта"
  • Вид корица Мека
  • Издателство Ентусиаст
  • Брой страници 270
За автора

Няма добавена информация