15,00 лв.

Скандал

Венета Райкова
Ентусиаст
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
15,00 лв.

Какво бихте пожертвали в името на най-голямата си цел? Горещият пети роман на Венета Райкова дава повод за размисъл.

Запознайте се с Виктория. За ослепителната, богата и властна собственичка на бизнес империя няма нищо непостижимо в света на големите игри. Но каква роля ѝ е отредила съдбата в играта на любов? И накъде ще поеме, когато силата на желанието се сблъска с веригите на идеалния брак?

Павел е успешен продуцент, но какво му струва да бъде мъжът до Виктория? И каква цена трябва да плати, за да се задържи в този бранш, който се влияе от настроенията на звездите и капризите на публиката?

Виктор, младият и привлекателен син на звездната двойка, има сериозни амбиции. Но дали ще научи уроците си, или ще се провали?

Съни е най-добрият папарак в България. Пътят към сбъдването на най-голямата му мечта е осеян с непреодолими препятствия. Ще успее ли телевизионната водеща Ванеса, с която правят горещ секс, да му помогне?

Донко и Кара са млади, красиви и талантливи актьори. Каква обаче е тайната на успешния брак и през какво преминава една майка, за да съхрани себе си?

„Скандал” е зашеметяващ, шокиращ и спиращ дъха роман с напрегнат сюжет и горещи сцени. Той ще ви накара да се замислите за най-съкровените си желания и за това на какво сте готови, за да ги постигнете.

Информация за "Скандал"
  • Брой страници 376
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Венета Райкова родена през 1974г. в град Попово.

Тя е телевизионна водеща, известна най-вече с предаванията Горещо и Папараци, в които често кани екстравагантни гости и прави скандални разкрития.

Писателската ѝ кариера е също толкова успешна, а книгите ѝ са преиздавани многократно.