0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Art of Beef Cutting, 9781118029572

The Art of Beef Cutting

371.9 BGN
Цена: 371.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
The ultimate guide to beef fundamentals and master cutting techniques An ideal training tool that's perfect for use in grocery stores, restaurants, foodservice companies, and culinary schools, as well as by serious home butchers, The Art of Beef Cutting provides clear, up-to-date information on the latest meat cuts and cutting techniques.
Върни се горе и купи

Информация за “The Art of Beef Cutting”

  • Баркод 9781118029572
  • Издателство John Wiley & Sons Inc
  • ISBN 9781118029572
  • Брой страници 240
  • Година на издаване 2011 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.23 кг.
  • Размери 304 x 223 x 29

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Food Physics Food Physics 2010 г.
Цена: 278.90 лв.
Ultraprecision in Manufacturing Engineering Ultraprecision in Manufacturing Engineering 1988 г.
Цена: 219.90 лв.
Chemical Engineering Design and Analysis Chemical Engineering Design and Analysis 1998 г.
Цена: 194.90 лв.
Handbook of Powder Science & Technology Handbook of Powder Science & Technology 2014 г.
Цена: 692.90 лв.
Handbook on Fullerene Handbook on Fullerene 2012 г.
Цена: 958.90 лв.