0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Art of Charcuterie, 9780470197417

The Art of Charcuterie

656.9 BGN
Цена: 656.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
A comprehensive, professional-level guide to the making of sausages and cured meats The art of charcuterie has been practiced since the fifteenth century, but in recent years interest has escalated in this artisanal specialty.
Върни се горе и купи

Информация за “The Art of Charcuterie”

  • Баркод 9780470197417
  • Издателство John Wiley and Sons Ltd
  • ISBN 9780470197417
  • Брой страници 400
  • Година на издаване 2010 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.62 кг.
  • Размери 257 x 214 x 35

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Fourier Transform Infrared Spectroscopy Fourier Transform Infrared Spectroscopy 2011 г.
Цена: 250.90 лв.
The Modern Cafe The Modern Cafe 2009 г.
Цена: 656.90 лв.
Optical Nano- and Microsystems for Bioanalytics Optical Nano- and Microsystems for Bioanalytics 2014 г.
Цена: 821.90 лв.