20,00 лв.

Фирмата, ново издание

Джон Гришам
Обсидиан
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
20,00 лв.

Ново издание на един от най-обичаните трилъри на Джон Гришам.

Трилърът, който направи Джон Гришам световноизвестен писател.

Когато Мич Макдиър завършва правния факултет на Харвард трети по успех, той получава предложения за работа от няколко големи адвокатски фирми. Тази, която избира, е малка, но се радва на отлична репутация в Мемфис. И предлага на служителите си неща, за които Мич дори не е мечтал: висока заплата, беемве, чудесна къща. На подобна оферта просто не се отказва.

Амбициозният млад адвокат и очарователната му съпруга Аби са на върха на щастието. Но съвсем скоро започват кошмарите – тайни досиета, “бръмбари” в новата спалня, следене на всяка крачка, мистериозна смърт на колеги...

ФБР подозира, че милиони долари на мафията се изпират с помощта на малката фирма в Мемфис и се насочват към Каймановите острови. Директорът на Бюрото е готов на всичко, за да разгроми престъпната организация. Но за тази цел му е нужен вътрешен човек.

Информация за "Фирмата, ново издание"
  • Език Български
  • Брой страници 480
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
Джон Гришам
За автора

Джон Гришам е роден в Джоунсбъроу, щата Арканзас. Той играе като куотърбек във футболния отбор на училището. Насърчаван от майка си, той чете много книги, като любимият му автор е Джон Стайнбек.През 1977 г. Гришам се дипломира в щатския университет в Мисисипи. Докато учи там, той започва да си води дневник, който по-късно много му помага за писането на романи. Завършва право в Мисисипи през 1981 г. В университета авторът започва да се интересува от наказателно и гражданско право. Той практикува в Саутхейвън, където поема предимно случаи, касаещи гражданското и наказателното право, като представлява разнообразни клиенти. Като млад юрист той прекрава доста време в съда.