0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs, 9780910627153

The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs

50.9 BGN
Цена: 50.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук

Информация за “The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs”

  • Баркод 9780910627153
  • Издателство Atlantic Publishing Co
  • ISBN 9780910627153
  • Брой страници 144
  • Година на издаване 2002 г.
  • Корица Paperback
  • Тегло 0.19 кг.
  • Размери 203 x 134 x 7

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
ServSafe Manager with Answer Sheet ServSafe Manager with Answer Sheet 2014 г.
Цена: 172.90 лв.
Nonlinear Photonics Nonlinear Photonics 1990 г.
Цена: 219.90 лв.
Field Guide to Lens Design Field Guide to Lens Design 2012 г.
Цена: 158.90 лв.
Gas Well Deliquification Gas Well Deliquification 2008 г.
Цена: 123.90 лв.
Miner's Rights & Mine Safety Miner's Rights & Mine Safety 2011 г.
Цена: 279.90 лв.