0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs, 9780910627153

The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs

50.9 BGN
Цена: 50.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се начислява допълнително при финализиране на поръчката!
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриеш ТУК>>

Информация за “The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs”

  • Баркод 9780910627153
  • Издателство Atlantic Publishing Co
  • ISBN 9780910627153
  • Брой страници 144
  • Година на издаване 2002 г.
  • Корица Paperback
  • Тегло 0.19 кг.
  • Размери 203 x 134 x 7

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Military Laser Technology and Systems Military Laser Technology and Systems 2015 г.
Цена: 491.90 лв.
Dye Lasers Dye Lasers 1992 г.
Цена: 219.90 лв.
A Guide to Appropriate Technology Institutions A Guide to Appropriate Technology Institutions 1984 г.
Цена: 83.90 лв.
The Evolution of Cyber War The Evolution of Cyber War 2015 г.
Цена: 60.90 лв.