0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs, 9780910627153

The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs

50.9 BGN
Цена: 50.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук

Информация за “The Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant and Food Service Operating Costs”

  • Баркод 9780910627153
  • Издателство Atlantic Publishing Co
  • ISBN 9780910627153
  • Брой страници 144
  • Година на издаване 2002 г.
  • Корица Paperback
  • Тегло 0.19 кг.
  • Размери 203 x 134 x 7

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Color Atlas of Chemical Peels Color Atlas of Chemical Peels 2012 г.
Цена: 383.90 лв.
Ocean Engineering Research Advances Ocean Engineering Research Advances 2007 г.
Цена: 380.90 лв.
Terahertz Technology Terahertz Technology 2013 г.
Цена: 408.90 лв.
Haptic Teleoperation Systems Haptic Teleoperation Systems 2015 г.
Цена: 219.90 лв.