0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking, 9781584799344

The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking

105.9 BGN
Цена: 105.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Based on the course in international bread baking as taught at the world-renowned French Culinary Institute at the International Culinary Centre in New York City, this book covers bread from around the world, including French, Italian, German and Middle European, and Gluten-Free bread.
Върни се горе и купи

Информация за “The Fundamental Techniques of Classic Bread Baking”

  • Година на издаване 2011 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 1.91 кг.
  • Размери 261 x 237 x 36

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Raw Basics Raw Basics 2011 г.
Цена: 34.90 лв.
Cooking with Italian Grandmothers Cooking with Italian Grandmothers 2010 г.
Цена: 79.90 лв.
Bitterman's Field Guide to Bitters & Amari Bitterman's Field Guide to Bitters & Amari 2015 г.
Цена: 50.90 лв.
101 Blue Ribbon Dessert Recipes 101 Blue Ribbon Dessert Recipes 2015 г.
Цена: 32.90 лв.
Vegetables Vegetables 2012 г.
Цена: 49.90 лв.