0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts, 9781584798033

The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts

132.9 BGN
Цена: 132.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук
Presents chapters on classic categories of confection: tarts, cream puffs, puff pastry, creams and custards, breads and pastries, cakes and petits fours. This book offers an overview of the required techniques, followed by dozens of recipes. It features hundreds of colour photographs, insider tips and information on tools and ingredients.
Върни се горе и купи

Информация за “The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts”

  • Година на издаване 2009 г.
  • Корица Hardback
  • Тегло 2.66 кг.
  • Размери 238 x 262 x 48

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5