0700 20 866 Виж всички данни за контакт
Меню
0 0
The Science and Technology of Foods, 9781899527083

The Science and Technology of Foods

116.9 BGN
Цена: 116.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Прочети описанието
Доставка до твой адрес
  • При теб до 14 работни дни (доставка от UK)
  • Книгата е налична на склад при доставчик в Англия (*важи за продукти със статус "В наличност")
  • Стойността на доставката се изчислява допълнително и се начислява при финализиране на поръчката.
  • Подробности за поръчка на Книги на чужд език ще откриете тук

Информация за “The Science and Technology of Foods”

  • Баркод 9781899527083
  • Издателство Forbes Publications Ltd
  • ISBN 9781899527083
  • Брой страници 310
  • Година на издаване 2009 г.
  • Корица Paperback
  • Тегло 1.06 кг.
  • Размери 276 x 204 x 15

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Methods of Model Based Process Control Methods of Model Based Process Control 2012 г.
Цена: 1312 .90 лв.
Topical Antimicrobials Testing and Evaluation Topical Antimicrobials Testing and Evaluation 2015 г.
Цена: 278.90 лв.
Watchmaking Watchmaking 2011 г.
Цена: 138.90 лв.
Handbook of Assay Development in Drug Discovery Handbook of Assay Development in Drug Discovery 2006 г.
Цена: 410.90 лв.
Drying' 86. Cambridge, MA, August 13-15, 1986 Drying' 86. Cambridge, MA, August 13-15, 1986 1986 г.
Цена: 403.90 лв.