Малки чантички

51 резултата

Страница

51 резултата

Страница

Открийте разнообразие от красиви и практични малки чантички за деца сред предложенията на Orange center. 

За ежедневните разходки и като допълнение към ученическите раници – в тази категория ще откриете множество малки чанти, които ще послужат на малчугана в тези ситуации и в много други. 

В раздела сме събрали всички детски чанти с компактни размери, които биха били полезни на малчуганите както за училище, така и за спорт или за разходки и екскурзии. Открийте модели с разнообразни дизайни и атрактивни принтове, подходящи за всеки вкус. 

Тук можете да пазарувате както за детски чантички за през рамо и за кръст, така и за козметични чанти, наподобяващи несесери. 

Какви видове малки чанти предлагаме?

Малки дамски чанти за малки дами или компактни модели, с които момченцата да тичат на воля – в раздела можете да откриете разнообразни избори за Вашето дете.

Погрижили сме се да предоставим множество варианти като малки детски чантички за рамо или за кръста с голямо разнообразие от цветове, десени и създадени от различни популярни брандове. С тези модели лесно можете да направите съчетания между раницата и останалите пособия, нужни на децата за училище. 

Изберете мини козметична чанта, която да се постави като допълнение върху раницата с тролей, посредством допълнително пришита платка откъм гърба. Но също така можете да откриете чантички за през рамо с регулируема дръжка за по-лесно пренасяне на малки вещи, които биха били нужни за ежедневието на децата. 

Повечето модели в тази категория разполагат с по няколко джоба, подходящи за съхранение на ключове, пари, телефон, портмоне и други ценни притежания. Вместимостта им обикновено е между един и три литра. Това ги прави достатъчно големи за повечето предмети, нужни на малките, но същевременно и достатъчно компактни, за да не натежават на детето през деня. 

В зависимост от външния си дизайн раничките също предоставят богато разнообразие – повечето от предложенията ни са изработени от полиестер, но можете да откриете и памучни и велурени чанти, които ще допаднат на всеки вкус.

Как да изберете подходящ модел?

Преди да започнете пазаруването, е важно да помислите кой тип малка чантичка ще е най-удобен избор за детето в семейството. Дали това ще бъде традиционната раничка, която се носи на гърба с две презрамки, или пък чантата през рамо, а може би тази, която може да се използва и на мястото на козметичен несесер? 

Многообразието е голямо, затова преди да се впуснете в избиране, опитайте да откриете кой вариант би бил най-подходящ за малчугана.

След това идва забавната част – избирането по външен вид. Ако вече детето Ви притежава продукти, които са част от колекция, то тогава най-лесният, а и обикновено най-красивият вариант, е да се спрете на чантичка в същата тема. Ако ли пък не, имате свободата да харесате модел сред голямото разнообразие в тази категория. 

За момичетата сме подбрали множество ранички в пастелни принтове, често допълнени от красиви рисунки, докато за момчетата можете да изберете по-изчистен модел или такъв в тъмната гама. 

Защо да се доверите на Orange center?

Независимо дали търсите ученически раници, дамски малки чанти за ежедневието на ученичката, или мини ранички за спорт за момчетата – в Orange center ще откриете множество възможности, сред които да изберете своя фаворит. 

Докато пазарувате за училище и всички малки и големи пособия, които биха били нужни на малчугана, можете да изберете и по нещо за всеки член на семейството – настолни игри и пъзели, играчки и продукти, подходящи за подарък, наред с множество книги за всички възрасти и предпочитания. 

Продуктите на Orange са достъпни по всяко време на деня чрез нашата онлайн книжарница, а покупките Ви ще бъдат доставени в най-кратък срок. При поръчки на стойност над 49,80 лева пък можете да се възползвате от безплатна доставка за цяла България.

Виж повече