Търсене
10.231.71.14-34.204.176.189

Общи условия за провеждане на кампанията

„Открий какво се крие в Orange Gift Box”

 

Настоящите Общи условия („Правила“) уреждат реда и условията за провеждане на кампанията „Открий какво се крие в Orange Gift Box („кампания“), част от сезонната кампания „Отново на училище“.  

1. Дефиниции

Настоящите правила на кампанията съдържат термини, които имат следното значение:

1.1. „Организатор“ е „Еспо Груп” ЕООД, ЕИК: 131008226, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. „Граф Игнатиев“ № 18, контакт: https://www.orangecenter.bg/contacts

1.2. „Сътрудник“ е „Захариеви“ ЕООД, ЕИК: 20483305, със седалище и адрес на управление с. Енина 6142, Област Стара Загора; Община Казанлък, Теменуга, № 32

1.3. „Участник“ е всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, с постоянен адрес на територията на Република България, което отговаря на условията за участие по т. 3 по‐долу и което се е включило в кампанията по посочения в тези правила начин.

1.4. „Период на провеждане“. Кампанията се провежда в периода от 02.09.2019 г. до 30.09.2019 г. включително. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати продължителността на играта при условие, че оповести промяната предварително на Интернет страницата си на www.orangecenter.bg
Кампанията ще приключи по-рано от посочената дата в случай, че количествата се изчерпят.

2. Право на участие в Кампанията

В Кампанията могат да участват физически лица, навършили 18 години за българските граждани и съответната възраст, предвидена за пълнолетие в съответното национално законодателство за чуждестранните граждани, което не е поставено под пълно или ограничено запрещение, и имат постоянен адрес в Република България, с изключение на служители на Организатора, Сътрудника, свързаните агенции, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

3. Условия за участие в Кампанията 

За да се включи в Кампанията „Открий какво се крие в Orange Gift Box , предвидени по‐долу, Участникът, трябва:

3.1.  За да се включи в кампанията, участникът трябва да закупи онлайн, от официалния сайт на „Orange center“ www.orangecenter.bg, или от физически търговски обект на „Orange center“, стоки на стойност минимум 100лв. в периода на провеждане на Кампанията –  02.09.2019 г.  – 30.09.2019г. 

3.2.  След като клиентът е закупил стоки от Orange Center над стойност минимум 100лв, той получава подарък Orange Gift Box. В него клиентът ще намери артикули от Orange center създадени и селектирани специално за текущата кампания.

3.3.  При онлайн покупка подаръкът е част от основната поръчка на Участника и към нея не се добавя сума за транспортни разходи, или други суми.  

4. Нарушения

5.1. Докладване на нарушения

В случай на подозрение за извършени нарушения, които са в противоречие с настоящите правила за провеждане на Кампанията, всички участници могат да сигнализират за това на Организатора на следната електронна поща: marketing@orange‐bg.com . Необходимо е Участниците да се идентифицират с истинските си имена и да оставят валиден телефон за контакт с оглед проверка на фактите. Анонимни сигнали НЕ се приемат от Организатора.

5.2. Последици от нарушенията

В случай на нарушаване на разпоредбите на действащото законодателство и/или на настоящите правила на Кампанията от страна на Участник, както и във всички случаи, в които Организаторът прецени, че е налице или има основателно подозрение за извършването на неправомерни и/или неприемливи действия от страна на Участник, Организаторът има право да дисквалифицира последния от участие в Кампанията. 

5. Отговорност

6.1. Организаторът и лицата свързани с провеждането на Кампанията не носят отговорност за евентуални вреди, причинени от наградите.

6.2. Настоящите правила на Кампанията ще бъдат достъпни за целия срок на Кампанията на интернет адрес: www.orangecenter.bg

6.3. Организаторът има неотменимо право да променя тези Общи условия при условие, че публично оповести промените по същия начин, по който е обявил кампанията ‐ на Интернет страницата си, като промените влизат в сила незабавно след оповестяването им. Участниците в кампанията следва сами да проверяват на адрес www.orangecenter.bg за промени в  общите условия, като организаторът  не е длъжен да ги уведомява. 

Организаторът може да прекрати Кампанията като оповести това чрез електронна публикация на интернет адрес https://www.orangecenter.bg

В тези случаи Организаторът не носи отговорност пред участниците за претърпени от тях вреди в следствие на промяната/прекратяването. Решенията на Организатора по всички въпроси, свързани с Играта или прилагането на правилата на Играта, са окончателни и се отнасят до всички участници.

6. Правни аспекти

6.1. Приложимо право и подсъдност

Страните могат да използват всички предвидени в законодателството на Република България средства за защита на своите права и интереси, като при възникване на спор отнасящ се до настоящите официални правила, същият ще бъде решаван от Арбитражен съд София при Сдружение "ППМ" съобразно неговия правилник, с изключение на споровете по които една от страните е потребител по смисъла на ЗЗП.

Организаторът декларира, че няма да разкрива предоставените лични данни на трети лица, освен ако това не е необходимо за целите на настоящата кампания и на изпълнение на договора, сключен между него и участника при тези общи условия, или в случаите, в които това е предвидено със закон.

7. Прекратяване на участието в Кампанията

7.1. В случай, че Участник е достигнал необходимата сума по регламент, то той има право да получи своя подарък – Orange Gift Box, който автоматично ще се добави към поръчката му.

7.2. При добавяне на Orange Gift Box в кошницата, той ще е със стойност 0,00 лв. и участникът ще получи своя подарък като добавка към основната поръчка. Доставката на Orange Gift Box е безплатна. 

7.3. Ако Участникът желае личните му данни да не бъдат обработвани от Организатора, това може да бъде заявено на адрес dpo@orange‐bg.com.

7.4. Включвайки се в тази Кампания, участниците приемат и се ангажират с настоящите правила и се задължават да спазват техните условия и разпоредби. С участието си участниците декларират, че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието в настоящата Кампания.

 

Настоящите официални правила за участие в Камоанията са изготвени и приети от „Еспо Груп“ ЕООД и ще бъдат достъпни на Интернет www.orangecenter.bgза периода на кампанията.  

101 отбивки

16.9 BGN
Цена: 16.90 лв.
В наличност
Количество
Кyпи сега
Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 2.00 лв.
  • Безплатна доставка - при поръчка над 30 лв.
Купи тук, вземи от магазин
  • Налично за получаване от магазин – след 4 работни дни
  • Не плащаш за доставка!
* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени по време на кампании.
Тази книга ще ви даде 101 идеи за пътешествия до малко познати места в България. 
 
Ако обичаш да пътуваш, ако си любопитен да откриваш нови места, ако често избираш страничните пътища, вместо да караш по магистралата, то тази книга е за теб. В нея ще намериш информация за 101 от най-колоритните места в България. За някои си чувал от приятели, други си виждал на снимки в интернет, а трети са ти напълно непознати. Местата в „101 отбивки" са от последния вид. Повечето от тях не попадат в туристическите справочници – но трябва да бъдат включени в личния ти списък за бягство през уикенда.
Планински върхове, пещери, водопади, плодове, вино, мястото с най-хубавата гледка – няма значение, отбивките от магистралата ще те отведат до нещо хубаво. Надяваме се да се срещнем по пътя.
Приятно пътуване!
 
КАКВО ЩЕ ОТКРИЕШ В ПЪТЕВОДИТЕЛЯ:
 
Ексклузивна селекция на малко известни места в България.
 
Авторски снимки, които предават магията на всяко от местата и очарованието на българската природа.
 
Точни упътвания как да стигнеш до тях, написани от хора, които лично са изминали всеки един от маршрутите. Някои от тези места са диви и затънтени. От личен опит знаем колко сложно може да бъде намирането им без помощта на пътеводител.
 
Информация за други интересни места в радиус от 50 километра, така че да направиш разходката си през уикенда още по-забавна и пълноценна. 
 
Фотографски съвети как да направиш красиви снимки на местата, описани в книгата. 
 
КАКВО НЯМА ДА ОТКРИЕШ В ПЪТЕВОДИТЕЛЯ:
 
Дълги и скучни текстове, копирани от Google и Wikipedia.
 
Объркани или подвеждащи упътвания за маршрути. 
 
Крадени снимки с източник „интернет".
Скрити реклами на хотели и ресторанти, защото тази книга е за пътешественици, а не за туристи. 
Върни се горе и купи

Информация за “101 отбивки” от Елина Цанкова, Иван Михалев

  • Брой страници 256
  • Книга - година 2015 г.
  • Корица мека
  • Размери 14x21 см

Коментари и ревюта на клиенти

родината ни
09:30 23.05.2016
Много се радвам, че се издават такива книги, които да побират в страниците си толкова много от красотата на родината ни!
:)
16:21 08.05.2016
Много различна книга и определено представя места от България, които не са характерни. Задължително ще посетя някой от тях!
...
07:33 04.04.2016
Книгата дава много добри идеи за разходки :)
:)
17:06 05.11.2015
Допада ми фактът, че местата са малко познати и определено всеки може да открие съкровища чрез тази книга! Блогът на Елина и Иван е страхотен и не съм се съмнявала, че и книгата ще бъде!
Пътуване
07:37 05.10.2015
Прекрасно подбрани места. Някои изветни, други не чак толкова, но определено бих посетила всичките.
да пътуваш по книга
07:27 05.10.2015
Определено ми хареса това, че в книгата дестинациите са разделени по области. Така е много лесно да си направиш собствен маршрут по време на почивката. Имам места, за които дори не съм предполагала, че съществуват, а са приказни. Чудесен подарък е за хора, които обичат пътешествията!
Пътуване
06:37 28.07.2015
Определено книжката е много добра! Вече отидох на някои от местата и са наистина забележителни!
:)
15:16 01.07.2015
Имаме уникални места
Страхотна книга!
12:18 21.05.2015
Вчера ми подариха тази книга. Изумена съм, много ми хареса!
България!
18:46 20.05.2015
Нещо по-различно от 100-те национални обекта и доста по-полезно от това да се ровиш в интернет. Доволна съм :)
Изключителна!!!!
09:01 15.05.2015
Вчера си я купих и съм изумена от местата! В тази книга много ми харесва факта, че много подробно е описано къде са местата и как точно се стига до тях! Браво на авторите!
Прекрасна
09:38 14.05.2015
Книгата е уникална! Съдържа прекрасни места, за които дори не съм подозирал. Радвам се, че е пълна с НОВИ, а не познатите клиширани места за посещение.
За подарък
12:18 11.05.2015
Книжка, която помага на всеки един българин да се запознае и с по-непопулярните места на България, които въпреки че не са толкова известни, определено си заслужава да се видят. Чудесна е за подарък.
Страхотна!
13:52 09.05.2015
Много добра!! За тези,които обичат да пътуват из България! Съдържа места ,за които не подозираме :))))
Истинско приключение
14:01 06.05.2015
Запознах се с доста интересни места в България, макар и само на картинка. Определено тази книжка ме накара следващата отпуска да посетя доста от тях :)
идеалният подарък
14:23 05.05.2015
Книгата е много подходяща за подарък. Насърчава хората да почнат да обикалят България, и да я обикнат още повече
Непременно си я вземете!
12:27 04.05.2015
Най-красивите кътчета на България, събрани на едно място! Всеки един българин трябва да си я вземе и ако не е посетил някои от местата непременно да го направи!!!! :))
Една готина книга за пътешественици и хора обичащи България
17:19 30.04.2015
От отдавна не бях чела нещо, което да ме грабне така :) Има места, които никога до преди това не бях чувала и определено смятам да посетя.
Ако обичате да пътувате и да посещавате красиви и недокосвани от човешка ръка места, тази книга е за вас.
Както чудесно четиво, така тази книга е и прекрасен гид.
Горещо я препоръчвам :)
!!
14:02 30.04.2015
Якото е,че пише за забележителностите в моя град..Тетевен .
Книга
11:04 27.04.2015
Книгата е супер, защото показва места, които не са толкова популярни и не всеки е чувал за тях или ги е посещавал.
Покажи всички коментари Покажи по-малко коментари

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
101 отбивки за напреднали 101 отбивки за напреднали Елина Цанкова, Иван Михалев 2017 г.
Цена: 16.90 лв.
Любовта ми Африка Любовта ми Африка Дафни Шелдрик 2013 г.
Цена: 16.00 лв.
Омагьосаните острови Омагьосаните острови Симеон Идакиев 2018 г.
Цена: 18.00 лв.