Ваучери за подарък

21 резултата

21 резултата

Знаете ли кой е подаръкът, който абсолютно всеки би могъл да оцени? Този, който получателят сам си е избрал. Възможност да направите именно този жест и да дадете свободата на празнуващия да открие сам най-желания и нужен подарък позволяват всички ваучери за подарък.

От Orange center сме се погрижили да осигурим възможност всеки да подари на близките си причина за радост – с повод или без. Затова в тази категория ще откриете поне един подаръчен ваучер, с който да зарадвате скъп за Вас човек. Събрали сме на едно място ваучери с различни дизайни и с възможност за зареждане на различни стойности.

На какъв принцип работят нашите подаръчни ваучери и какви видове ще откриете в Orange?

Ако искате да закупите ваучер за подарък, можете да направите това както в онлайн книжарницата ни, така и във всеки физически магазин на Orange. Можете да изберете да подарите от 20 до 500 лева.

Това ще е единственото, което ще Ви е нужно, за да направите перфектен подарък, защото всеки ваучер е с красиво оформление под формата на поздравителна картичка с внимателно подбран дизайн.

Ако тези суми не стигат, за да изразите любовта си към получателя, можете да закупите онлайн ваучер на стойност, различна от посочените, като се свържете с нас на тел: 02/ 981 65 94; 0882 697 677 или на e_shop@orange-bg.com.

След закупуването на ваучера притежателят му има право да използва цялата или част от сумата му при покупки от всеки магазин на Orange center, както и онлайн на www.orangecenter.bg.

Така всички ваучери могат да бъдат използвани многократно в рамките на датата на валидност или до изчерпване на цялата сума. След изтичането на една календарна година след закупуването му ваучерът вече е невалиден.

Ако пък получателят иска да закупи продукти, цени на които надхвърлят стойността на ваучера, той може да доплати за него чрез всеки от методите за плащане, с които работи Orange center.

Единственото ограничение, което трябва да имате предвид, е, че при поръчки с ваучери подарък може да бъде избран онлайн, но не може да бъде получен с функцията Click and collect (Поръчай онлайн, вземи от магазин).

За кого са подходящи?

Подаръчните ваучери на Orange center са страхотен избор, ако искате да зарадвате някой получател с възможност да избере перфектните за него продукти сред голямото разнообразие от книги, настолни игри, пъзели или потребни материали за неговите хобита, за училище или за работа.

Те са и страхотен вариант, ако не знаете какво точно да вземете на празнуващия за неговия повод и не искате да сбъркате в избора си.

Но също така те са чудесна опция, с която да спестите време и тревоги, а накрая да сте сигурни, че Вашият близък винаги ще си мисли за Вас, когато посяга към любимата си покупка, закупена с подаръчен ваучер. Затова е невъзможно да откриете човек, за когото ваучерът за подарък да не е подходящ избор.

По отношение на дизайните в Orange center ще откриете както предложения, отговарящи на всеки вкус с геометрични и мозаични форми, така и ако търсите подходящ подарък ваучер за жена, можете лесно да харесате дизайните с пастелни нежни нюанси. Част от предложенията ни пък са създадени специално за децата и включват рисунки на очарователни животни.

Има го и богатият избор от предложения за подарък ваучер за мъж, като сред тях ще откриете по-изчистени дизайни и универсални за всеки вкус варианти.

Защо да се доверите на Orange center?

Зарадвайте някого с подарък ваучер или изберете лично за него нещо сред нашите предложения – независимо дали това ще бъде книга, продукти за хобитата на получателя, за училище или за офиса.

Пазарувайте за близък или за себе си по всяко време на деня с нашата онлайн книжарница, а когато направите своя избор и поръчате продуктите си, те ще пристигнат при Вас във възможно най-кратък срок. При покупки на стойност над 49,80 лева пък се възползвате от безплатна доставка.

Виж повече