Търсене
10.231.71.16-3.239.50.33

Игри и играчки

Бъндъл Тераформирай Марс, специалист -20% Бъндъл Тераформирай Марс, специалист
Стара цена:  170.60 лв.
Цена: 136.48 лв.
Бъндъл: Саботьор 1+2 + №9 (Номер 9) Бъндъл: Саботьор 1+2 + №9 (Номер 9) -20% Бъндъл: Саботьор 1+2 + №9 (Номер 9)
Стара цена:  74.80 лв.
Цена: 59.84 лв.
Бъндъл: Клуб Детектив + Луда кула Бъндъл: Клуб Детектив + Луда кула -20% Бъндъл: Клуб Детектив + Луда кула
Стара цена:  89.90 лв.
Цена: 71.92 лв.
Бъндъл: Кингдомино + Кингдомино Дуел Бъндъл: Кингдомино + Кингдомино Дуел -20% Бъндъл: Кингдомино + Кингдомино Дуел
Стара цена:  59.80 лв.
Цена: 47.84 лв.
Разширение за настолна игра Monolith Arena: Golem  -15% Разширение за настолна игра Monolith Arena: Golem 
Стара цена:  23.90 лв.
Цена: 20.32 лв.
Разширение за настолна игра Monlith Arena: Academics Разширение за настолна игра Monlith Arena: Academics -15% Разширение за настолна игра Monlith Arena: Academics
Стара цена:  23.90 лв.
Цена: 20.32 лв.
Разширение за настолна игра Imperial Settlers: Aztecs -15% Разширение за настолна игра Imperial Settlers: Aztecs
Стара цена:  57.90 лв.
Цена: 49.22 лв.
Настолна игра: King of Tokyo 2nd Edition Настолна игра: King of Tokyo 2nd Edition -15% Настолна игра: King of Tokyo 2nd Edition
Стара цена:  63.90 лв.
Цена: 54.32 лв.
Настолна игра Cluedo: Rick & Morty Настолна игра Cluedo: Rick & Morty -15% Настолна игра Cluedo: Rick & Morty
Стара цена:  79.90 лв.
Цена: 67.92 лв.
Настолна игра Cluedo: The Big Bang Theory Настолна игра Cluedo: The Big Bang Theory -15% Настолна игра Cluedo: The Big Bang Theory
Стара цена:  79.90 лв.
Цена: 67.92 лв.
Настолна игра Cluedo: Batman Настолна игра Cluedo: Batman -15% Настолна игра Cluedo: Batman
Стара цена:  79.90 лв.
Цена: 67.92 лв.
Детска настолна игра: Папагал Детска настолна игра: Папагал -20% Само онлайн Детска настолна игра: Папагал
Стара цена:  25.99 лв.
Цена: 20.79 лв.
Детска настолна игра: Fruit Ninja Детска настолна игра: Fruit Ninja -20% Само онлайн Детска настолна игра: Fruit Ninja
Стара цена:  12.99 лв.
Цена: 10.39 лв.

В онлайн магазин Orange center ще откриете стотици настолни и креативни игри, пъзели, конструктори, хоби продукти и консумативи, карти за игра, плюшени играчки, фигурки и др.

Поръчката е лесна и бърза.
Повече информация относно условия и цени за доставка ще намерите ТУК!

 

Понякога откриването на перфектната детска играчка е много трудно начинание. Няма човек, който поне веднъж в живота си да не се е изправял пред дилемата каква детска играчка за избере. В момента на пазара има толкова голям избор и разнообразие, което вместо да ни улесни в начинанието, често прави задачата по-трудна. Но понякога при избирането на детски играчки, не става въпрос за новите моди, филмчета или герои, а за обикновените неща, които просто ще накарат детето Ви да се усмихне.

 

Поводите и празниците, за които купуваме детски играчки не са един и два. Трябва да измислим изненади за Коледа, Великден, рожден ден, имен ден, а доста често децата очакват подаръци  и без конкретен повод. Затова често имаме нужда от помощ и свежи идеи какво да купим на любимите ни малчугани. Ние от екипа на книжарници Orange Center искаме да Ви помогнем при избирането на детски играчки. Така не само Вие ще се справите по-лесно, но и ще сте сигурни, че Вашите малчугани ще бъдат доволни и щастливи! Ще се опитаме да Ви дадем нови и свежи идеи за детски играчки. Така, че ако Ви предстои повод, за който имате нужда от детски играчки, не се притеснявайте!

 

Какво трябва да знаете и да имате предвид при купуването на детски играчки?

Възрастта е водещият фактор, по който се разделят детските играчки. Има такива, предназначени за бебета, малки и по-големи деца. При купуването на детски играчки е важно да внимавате за колко годишни деца е предназначена. Ако детето Ви е по-малко от препоръчителната възраст на кутията, по-добре изберете друга детска играчка. Колкото по-големи стават децата, толкова по-сложни стават и самите детски играчки.

 

Например за бебетата и по-малките деца, детските играчки са изработени като едно цяло – нямат елементи, които да могат да се откачат или да паднат. Това е важно, защото най-малките малчугани често лапат или дъвчат играчките си. И ако някой елемент от детската играчка се откача или пада, то може лесно да го погълне, което да доведе до проблеми. Затова при купуването на детски играчки, гледайте кутията или етикета. Ако нещо толкова Ви хареса, но е за по-голямо дете, просто изчакайте още няколко години.

 

Като всеки един от възрастните, децата също имат определени предпочитания, независимо дали ще си говорим за човек, храна, дреха или детска играчка. Затова при избора на детски играчки, независимо от повода, трябва да имате това предвид. Често харесванията на децата се формират от различни анимации или детски филмчета, като това означава, че за период от няколко месеца до 1-2 години 90% от нещата ще са с този герой или марка. Така, че е хубаво да се консултирате преди да купувате детски играчки.

 

Ако все още малчуганът, за който ще купувате детски играчки, няма любим герой или филм, можете да изберете някоя от играчките, които помагат да развитието на различни качества, като пъзели за смятане, оригами и много други. А ако не знаете какво да купите, екипът на книжарници Orange Center ще Ви помогнем. Посетете нашите книжарници за да изберете най-качествените и интересни детски играчки. 

 

Детски играчки – пъзели

Пъзелите са едни от най-обичаните и харесвани детски играчки. Те не само увличат вниманието на децата, но и го карат да мисли, докато си играе. Пъзелите съществуват още от 70-те години на 18 век, като често на тях са били изобразявани карти. В началото, те са се изработвали от дърво, което се нарязва на малки парченца. Разглобената и пръсната карта, като пъзел, се превръща не само в детска играчка, но и в полезен инструмент за обучението на децата. Дори и днес има учебни системи, които изпозват пъзелите не само като детски играчки, но и като средство да научат малчуганите как изглежда картата на света или на Съединените Американски Щати, например.

 

Детските играчки – пъзели са се развили много за тези 250 години, като в момента главната им цел е по-скоро забавление. Сега те се предлагат с различни етюди и мотиви, като животни, хора, пейзажи, карти, любими анимационни герои и много други.

 

Различни размери на детските играчки - пъзели

В зависимост от детето, на което искате да подарите пъзела, ние от книжарници Orange Center Ви предлагаме детски играчки – пъзели с различен брой парчета. Пъзелите, които се предлагат с по-малко парчета, обикновено са предназначени за по-малки децата. При този тип детски играчки, не само парчетата са по-малко на брой, но и са по-големи като размери. По този начин всяко дете ще се справи без проблем с него. Колкото по-големи стават, толкова повече трябва да ги затрудняваме. При нас можете да намерите детски играчки – пъзел и за по-големи. Те се предлагат в комплекти с по-голям брой парчета, които съответно, са с по-малки размери.

 

Детски играчки - пъзели за стимулиране на развитието

При нас от книжарници Orange Center можете да намерите и по-образователни детски играчки – пъзели. Те са предназначени да Ви помогнат в обучението на Вашето дете на определени знания, като смятане, запознаване с различните животни, дори първи стъпки в изучаването на чужд език, като английски. Детските играчки – пъзели са страхотно решение за подарък за Вашето дете, независимо дали имате повод или не!

 

А ако едноизмерният пъзел не е достатъчно интересна детска играчка, то ние Ви предлагаме 3D пъзели. Те са подходящи за деца над 4 годишна възраст. Детската играчка е направена от картон, който лесно да се сглобява. Освен това той е двустранно отпечатан, така че откъдето и да погледнете пъзела, той изглежда по един и същи начин.

 

Детски играчки – оригами

Оригамито започва да набира все повече популярност в България. То е подходящо не само като детска играчка, но и като подарък за възрастен. Оригамито позволява да се развихри въобръжението, както и да стимулира креативната част от мозъка. Именно тези качества го прави особено подходящо за детска играчка.

 

Ние в книжарници Orange Center Ви предлагаме готови комплекти оригами за детски играчки, с които да се създадат определени дизайни. Но ако искате да дадете свобода на детето си, можете да закупите хартия за оригами, с която може да направите всичко. С помощта на няколко клика в интернет, както и различни клипчета в YouTube наглед обикновените хартийки могат да се превърнат в идеална детска играчка.

 

Детските играчки – оригами са подходящи за деца от различни възрасти. Ако малчуганите са още малки, не им позволявайте да ползват ножици, а направо му вземете готови размери листчета за оригами. По този начин малчуганите могат да се радват на детските си играчки, като едновременно развиват креативната си страна.

 

Детски играчки – книжки за оцветяване

Всяко дете притежава поне по 1 книжка за оцветяване. Те са неразделна част от огромната купчина с детски играчки. Книжките за оцветяване са много занимателни, като освен това учат децата на креативност, търпение и внимание към детайлите. Те са сред детските играчки, които им позволяват да изразят въобръжението и мнението си. Книжките за оцветяване са много ангажиращи и именно затова често се включват и като част от обучението на малчуганите в училище.

 

За да може Вашето дете да се зарадва на детската играчка, то ще има нужда от допълнителни материали. За книжките за оцветяване могат да се използват моливи, фулмастри, пастели или каквото решите. В книжарници Orange Center можете да намерите не само детски играчки, но и всичко нужно за Вашето дете да оцветява книжките си на воля! При нас можете да откриете всякакви приложни материали, ученически пособия и всичко, което Ви е нужно!

 

Детски играчки – дървен конструктор

Конструкторите определено се нареждат към „задължителната“ категория за детски играчки. От големите блокчета, любими на по-малките, до конструкторите с хиляди парченца и милиони възможности да построиш всичко, което искаш. Конструкторите са сред детските играчки, които определено ще задържат вниманието на Вашето дете и ще го държат заинтересовано.

 

При нас от книжарници Orange Center можете да намерите дървени конструктори като детски играчки, подходящи за малки и големи. Ние Ви предлагаме дървени конструктори, които се нанизват на стойка и създават определена форма всеки път. Те са подходящи за детски играчки за по-малките. За малко по-големите предлагаме дървени конструктори от отделни блокчета, които да бъдат сглобени както пожелаят. А за още по-големите имаме детски играчки – дървен конструктор, който едновременно може да се използва като блокчета, които да създават сгради и форми, но могат да бъдат наредени и като пъзел. По този начин успешно комбинирате 2 детски играчки в 1, като спестявате място и средства!

 

Дървени детски играчки

В книжарници Orange Center можете да намерите широка гама от дървени детски играчки за малчугани, над 12 месеца. Забавната детска играчка Гъсеница за дърпане, помага да увеличете физическата силата, координация и баланс на Вашето дете, докато се разхожда с тази колоритна дървена гъсеница. Освен нея можете да намерите и детски играчки – комплект дървени фигурки и детско дървено влакче, което издава звуков сигнал. Комплектът на детската играчка се състои от три вагончета с подвижни фигурки, които ще помогнат на Вашето дете да развие своите двигателни умения, фантазия, въображение, както и понятия за форма, цвят и размер.

 

Освен това можете и да намерите дървени детски играчки, които подпомагат за развитието на паметта на Вашето дете. Тази детска играчка е предназначена за повече от 1 дете. Идеята на играта за памет и осезание е да се играе със затворени очи, като се използват само и единствено ръцете за допир и усет. С помощта на усещането в пръстите си, детето Ви трябва поставите пуловете върху точно определните места от дъската на детската играчка. Победител е този, който успее да постави повече пулове на точните места.

 

Ние от книжарници Orange Center Ви предлагаме голямо разнообразие от висококачествени детски играчки за малки и големи. При нас можете да намерите всичко, което Вашето дете харесва. Освен това, ние Ви предлагаме и всички нужни материали, ако някоя от играчките го изисква. Доверете се на най-доброто и изберете Вашите детски играчки от книжарници Orange Center. Открийте най-близката локация до Вас! Ако изпитвате трудности при избирането на определен подарък, доверете се на нашия екип, който ще Ви помогне в избирането на най-подходящата изненада, както за малки, така и за големи!

 

Какво трябва да знаете и да имате предвид при купуването на детски играчки?

Детски играчки – пъзели

Различни размери на детските играчки - пъзели

Детски играчки - пъзели за стимулиране на развитието

Детски играчки – оригами

Детски играчки – книжки за оцветяване

Детски играчки – дървен конструктор

Дървени детски играчки

 

Виж повече Виж по-малко