0.00 лв.
Купи
Wishlist

Рекламации и Замяна на стоки

Онлайн магазин www.orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат (или заменят) от получената от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че:

Продукта е в оригиналният си вид и качествени характеристики (не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката)

  • със запазена оригинална опаковка и етикет
  • не са налице повреди, причинени от неправилна употреба
  • без следи от употреба (не е скъсана, надраскана, счупена)
  • придружена от оригиналните документи, издадени от ЕСПО ГРУП ООД (фактура, касов бон и други) получени заедно с поръчката.

 

При закупуване на ваучер за подарък, неговата стойност НЕ може да бъде възстановявана!

Aудио, видео или програмни продукти НЕ се заменят!

Намалени стоки (или стоки в промоции) не подлежат на замяна!

НЕ се приемат обратни пратки с наложен платеж!

 

Стоката трябва да бъде изпратена (доставена) на адрес:

гр. София 1000, ул. Граф Игнатиев № 18, ЗА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН!

 

Внимание!!!

Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искането за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано!

 

Суми по рекламации се възстановяват САМО по банков път след получаване на върнатият продукт/артикул и след потвърждение на исканата рекламация.

Заб.: При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас стоки и услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането. Не се допуска връщането на пари в брой, както и по сметка различна от тази на платеца!

Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже от стоката, чрез заявка за връщане на стока.

Заявка за връщане на стока се подава писмено в свободен формат / текст на посочения от www.orangecenter.bg електронен адрес за кореспонденция: e_shop@orange-bg.com, в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на приемане на доставката.

Заявката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да съдържа и лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката!

 

Транспортните разходи по връщане, замяна  и/или рекламация на стоки по желание на клиента се поемат от само от него!

Изключение се прави САМО в случаите на фабричен дефект на продукт  или продукт с неточно описание.

Клиентът също така има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока явно не съответства на заявената при покупката от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  • цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Записване за newsletter

Абонирайте се за най-актуалните предложения на Orange center и вземете промо-код за отстъпка!


Попълнете Вашия email адрес:

© orange center 2015 Всички права запазени | Карта на сайта