Click & Collect

 

1. Какво е Click & Collect? 
Click & Collect е нова функционалност, която ти предлага възможността да направиш онлайн поръчка и след това да я получиш на място в избран от теб магазин от веригата Orange center.. По този начин няма да се ангажираш да чакаш куриер удома или да посещаваш офис на куриерската фирма, а същевременно ще се възползвате от всички преимущества на онлайн пазаруването - промоционални кампании, намаления, промо-кодове за пазаруване онлайн и др.

2. На кой етап от пазаруването избираш начина на доставка?
На последната стъпка от пазаруването, преди да завършиш своята поръчка, онлайн магазин Orange center ти дава възможността да избереш една от двете опции за доставка и начин на плащане: с куриер до адрес ( до дома или офиса) или  Click & Collect – Купи онлайн, вземи от магазин.

3. От кои магазини можеш да получиш своята поръчка?
Можеш да избереш един от всички магазини Orange center, който е най-удобен за теб.

4. Кога ще можеш да вземеш своята поръчка от избрания магазин?
Служител от избрания магазин ще се свърже с теб по телефона за потвърждение на поръчката и ще те информира за деня, в който ще можеш да я вземеш. Обикновено подготовката на поръчката отнема до 4-5 работни дни.

5. Как да удостовериш, че ти си получател на поръчката?
Когато отидеш в избрания магазин, трябва да посочиш името, с което е направена поръчката, както и нейния номер. Номерът на поръчката ще видиш на финалната стъпка от пазаруването в оналйн магазина, а също така ще получиш и e-mail с потвърждение, че твоята поръчка е приета.

6. Какви са начините за плащане?
Избирайки опция Click & Collect, единствената възможност за плащане е наложен платеж, т.е. плащането се извършва на касата в магазина в момента на получаване на поръчката.
За твое улеснение там на място можеш да избереш дали да платиш в брой, с банкова карта или ваучер за подарък.

7. Избирайки Click & Collect, мога ли да се възползвам от промоциите в онлайн магазина?
Да! Ти имаш право да се възползваш от всички текущи промоции и ексклузивни предложения онлайн. Опцията Click & Collect не е възможна единствено при използване на промо код за отстъпка в сайта. В този случай можете да изберете доставка с куриер до адрес или до офис на куриерската фрима.

 

Изключения:

  • Опцията Click & Collect не е възможна при използване на онлайн промо код за отстъпка. В случай, че искаш да се възползваш от отстъпката, която кодът ти дава при онлайн пазаруване,  то тогава доставка ще бъде с куриер до адрес.
     
  • Опцията Click & Collect не важи и за продукти от категорията „Книги на чужд език“. Единствено те се внасят от UK (Англия) по индивидуално поръчка на клиент и за тях срокът за доставка е в рамките на 10-14 работни дни. Цената за доставка в този случай се начислява отделно в една от стъпките преди финализиране на поръчката.