Магазини
Любими

Детски чадъри

Активни филтри:
Изтрий всички филтри
26 резултата
Чадър Legami - Stars
Детски магически чадър Floss & Rock, 3D Colour Changing Umbrella, Shark - Акула
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Dogs and Cats - Кучета и котки
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Rainbows - Дъги
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Jungle - Диви животни
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Rainbow Unicorn - Еднорог
Детски магически чадър Floss and Rock - Динозаври
Детски магически чадър Floss and Rock - Космос
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Rainbow Fairy - Феята на Дъгата
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Enchanted - Балерини
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Deep Sea - Морски животни
Детски магически чадър Floss and Rock - Приказка
Детски магически чадър Floss & Rock, Colour Changing Umbrella, Pets - Домашни любимци
Детски магически чадър Floss & Rock, 3D Colour Changing Umbrella, Dinosaur - Динозавър
Детски магически чадър Floss & Rock, 3D Colour Changing Umbrella, Enchanted - Балерини
Детски магически чадър Floss & Rock, 3D Colour Changing Umbrella, Space - Космонавт
Детски магически чадър Floss & Rock, 3D Colour Changing Umbrella, Rainbow Unicorn - Еднорог
Детски чадър Busquets Nature Lovers 2022
40%
Промо цена 29,94 лв. Редовна цена 49,90 лв.
Детски чадър Busquets Nins Lion 2022
50%
Промо цена 24,95 лв. Редовна цена 49,90 лв.
Детски чадър със сменящи се цветове Djeco - Риби
Детски чадър Djeco - Еднорози
Детски чадър Djeco - Под дъжда
Детски чадър Djeco - Птици
Детски чадър Djeco - Цветя и птици
Детски чадър Djeco - Гора
Детски чадър Djeco - Цветовете на дъгата
26 резултата

По време на подготовката на детето за първия учебен ден не пропускайте едно от най-важните неща в списъка – детския чадър. 

За да не пропусне нито един следобед, изпълнен с приключения навън, и нито една сутрин на училище, за да не рискува здравето си и за да се чувства още по-самостоятелно, детето се нуждае от свой собствен чадър. 

В този раздел ще откриете всички детски чадъри за дъжд, които предлагаме в Orange. Забавни и красиви, но също толкова здрави и издръжливи – те ще бъдат верен спътник на детето в дъждовните и снежните дни. 

Как да изберете правилния модел за него? В тази категория ще намерите множество примери за качествени модели, а тук Ви очаква полезната информация, която да Ви помогне да вземете решение.

Какви видове детски чадъри предлагаме?

Когато пазарувате сред чадърите на Orange center, знаете, че инвестирате в безопасността на Вашето дете. Всички продукти в нашата селекция отговарят на високи изисквания за качество и предизвикват чувство за сигурност, че дори в лошите метеорологични условия, малчуганът ще остане предпазен.

Същевременно продуктите в тази категория носят и декоративна стойност. Множество от предложенията ни са част от обширни колекции с продукти за училище, така че лесно да съчетаете целия тоалет на детето. Изберете чадър в същата тема като раницата, несесера, моливника и ученическите етикети

Но освен това можете да избирате сред редица вълнуващи модели като тези с нежни пастелни принтове и красиви картинки или тези със сменящи се цветове при контакт с водата.

По дизайн чадърите в категорията също се различават. Тук можете да намерите модели за деца над 3 години или по-големи. В зависимост от това за кого са предвидени, чадърите в категорията са оборудвани с различни допълнения – със специална функция против прещипване на пръстите, със защита на спиците, която предпазва от нежелано затваряне и много други. 

Размерът на един детски чадър също е фактор, с който можете да направите Вашето решение. Тук има компактни модели за по-лесно пренасяне, наред с по-обемни чадъри, които предоставят по-надеждна защита при дъжд и сняг.

Как да изберете подходящ модел?

Когато започвате да пазарувате за продукти от тази категория, трябва да имате предвид за какво ще бъде нужен чадърът. Ако често излизате на разходки с детето и то се прибира от училище само, то ще има нужда от по-обемен чадър, предоставящ по-голямо ниво на защита. 

Ако смятате да използвате чадъра и за разходки в планината, можете да потърсите такъв модел, който предоставя по-добра защита от силния вятър. 

Ако пък чадърът се купува като предпазна мярка и ще се използва по-рядко, можете да се задоволите с по-малките на размер модели, които да се пренасят по-лесно. 

Дизайнът на чадъра най-често е решаващият фактор при покупката на продукти от тази категория. Когато избирате за момиче, опциите най-често включват множество пъстроцветни елементи и красиви принтове, докато при повечето детски чадъри за момчета ще откриете тематични модели с животни, роботи и подобни весели картинки.

Защо да се доверите на Orange center?

Orange center отдавна се превърна в любима спирка при подготовката за училище на родителите с малки деца. В нашия онлайн магазин Ви очаква не само голямо разнообразие от детски чадъри в различни цветни десени на популярни брандове, но и много друго още. 

Открийте богата палитра от:

  • раници; 
  • несесери;
  • пособия за училище; 
  • канцеларски материали и редица полезни продукти.

От нашата селекция можете да изберете и нужното за офиса, както и да разгледате множество предложения за Вашите хобита и за подарък. Всичко това е на Ваше разположение в онлайн книжарницата, редом с огромния избор за художествена и нехудожествена литература. 

Пазарувайте по всяко време на деня или седмицата и очаквайте продуктите Ви да пристигнат във възможно най-кратък срок. При поръчки на стойност над 40 лева пък доставката е безплатна.