Кариери

Стани част от екипа на Orange!

Ако обичаш книгите, следиш кога ще излезе най-новата настолна игра, предизвикателствата не те плашат и искаш да научиш нещо ново, ела да работиш при нас!

Нашата кауза

Ние стимулираме личностното развитие на служителите си в среда, в която са заобиколени от възможности. Стремим се да ги обогатяваме със знания и умения, и по този начин да растем и да се развиваме заедно.  

Развитие Предлагаме възможност за израстване и кариерно развитие на нашите служители.
Свобода Харесваме креативното мислене и подкрепяме самоинициативата.
Гъвкавост Стараем се да направим графика максимално удобен за теб.

Отворени позиции

Уведоми ме по e-mail, когато има обявени свободни позиции в:

* Ако вече си абониран, но не желаеш да получаваш известия за нови работни позиции в Orange center, можеш да се отпишеш от тук >> Unsubscribe .

Запознай се с нас

Младши специалист маркетинг и реклама Никол Николова
Никол Николова

Моето приключение в Ориндж започна през 2017г. Годината, в която реших да кандидатствам в книжарницата като продавач-консултант беше и годината, в която открих моя път в кариерен план. До този момент се бях лутала между различни начинания, нито едно от които не  усещах истински като моето.

Главен редактор - изд. ORANGE BOOKS Савина Николова
Савина Николова

През далечната 2010 година, все още студент във втори курс, имах нужда да уплътнявам времето си с работа, тъй като бях твърдо решена да стана отговорен млад човек, който сам печели парите си. Така и попаднах на обява за книжар в книжарници Orange center. Работата с книги ми изглеждаше като безкрайно забавление, затова с огромен кеф кандидатствах.