Лепило и тиксо

34 резултата

 1. Ментовозелен диспенсър за тиксо Miquelrius Spring
  Ментовозелен диспенсър за тиксо Miquelrius Spring
  13,90 лв.
 2. Самозалепващa цветнa лентa Apli
  Самозалепващa цветнa лентa Apli
  1,90 лв.
 3. Универсално лепило С-200
  Универсално лепило С-200
  1,80 лв.
 4. Лепило Kores Chameleon
  Лепило Kores Chameleon
  1,70 лв.
 5. Лепило Kores Fantasy
  Лепило Kores Fantasy
  2,10 лв.
 6. Snopake сухо лепило, 9 гр.
  Snopake сухо лепило, 9 гр.
  1,90 лв.
 7. Самозалепваща лента Scotch Crystal 600
  Самозалепваща лента Scotch Crystal 600
  6,50 лв.
 8. Универсално гел лепило Scotch, 30 мл.
  Универсално гел лепило Scotch, 30 мл.
  4,30 лв.
 9. UHU Лепяща гума патафикс прозрачни 56 бр.
  UHU Лепяща гума патафикс прозрачни 56 бр.
  8,90 лв.
 10. Течно лепило Snopake - прозрачно
  Течно лепило Snopake - прозрачно
  3,00 лв.
 11. Самозалепваща лента Scotch Crystal
  Самозалепваща лента Scotch Crystal
  3,30 лв.
 12. Самозалепваща лента Scotch Magic
  Самозалепваща лента Scotch Magic
  3,80 лв.
 13. Сухо лепило Scotch 6208V
  Сухо лепило Scotch 6208V
  1,90 лв.
 14. Течно лепило Faber-Castell, 50 ml.
  Течно лепило Faber-Castell, 50 ml.
  1,99 лв.
 15. Диспенсър Scotch Pink Shoe със самозалепваща лента
  Диспенсър Scotch Pink Shoe със самозалепваща лента
  22,90 лв.
 16. Самозалепващо кубче Post-it, Стрелка
  Самозалепващо кубче Post-it, Стрелка
  13,30 лв.
 17. Самозалепващо кубче Post-It, Сърце
  Самозалепващо кубче Post-It, Сърце
  13,30 лв.
 18. Сухо лепило Snopake, 15 гр.
  Сухо лепило Snopake, 15 гр.
  2,60 лв.
 19. Спрей за премахване на лепило Apli
  Спрей за премахване на лепило Apli
  20,90 лв.
 20. Сухо лепило UHU Magic Blue
  Сухо лепило UHU Magic Blue
  2,50 лв.
 21. Течно лепило Snopake с два върха
  Течно лепило Snopake с два върха
  3,20 лв.
 22. Сухо лепило Staedtler Noris Club, 40 гр.
  Сухо лепило Staedtler Noris Club, 40 гр.
  3,30 лв.
 23. Сухо лепило Staedtler 20гр.
  Сухо лепило Staedtler 20гр.
  2,40 лв.
 24. Сухо лепило Staedtler Noris Club, 10 гр.
  Сухо лепило Staedtler Noris Club, 10 гр.
  1,30 лв.
 25. Сухо лепило Snopake, 9 гр.
  Сухо лепило Snopake, 9 гр.
  1,60 лв.
 26. Монтажна лента Jip Mounting Tape
  Монтажна лента Jip Mounting Tape
  1,90 лв.
 27. Пакетажна лента Jip
  Пакетажна лента Jip
  3,50 лв.
 28. Мулти Лепило
  Мулти Лепило
  2,20 лв.
 29. Двойно лепяща канцеларска лента - 18мм. х 10м.
  Двойно лепяща канцеларска лента - 18мм. х 10м.
  2,50 лв.
 30. Лепило
  Лепило
  1,60 лв.
 31. Прозрачна пакетажна лента Jip
  Прозрачна пакетажна лента Jip
  3,50 лв.
 32. Голямо канцеларско тиксо Jip
  Голямо канцеларско тиксо Jip
  2,90 лв.
 33. Малко канцеларско тиксо Jip
  Малко канцеларско тиксо Jip
  1,60 лв.
 34. Двойно лепяща канцеларска лента - 30мм. х 10м.
  Двойно лепяща канцеларска лента - 30мм. х 10м.
  2,90 лв.

34 резултата