Ролеви игри

18 резултата

18 резултата

Избягайте към една съвсем различна вселена с помощта на ролевите игри. В тази категория сме събрали всички предложения на книжарница Orange за онези настолни игри, които успяват да превърнат играчите в смели герои, приключенци, върколаци или дори в страховити злодеи.

Обикновено целта на тези игри е да заблудите останалите участници, като скриете самоличността си, но и не само.

Има ги и тези, които изискват напълно да се потопите в ролята си, да използвате специалните способностите на своя герой, да разчитате на късмета си и да изградите добра стратегия, която да Ви доведе до целта, към която всички участници се стремят.

Ако сте готови да се впуснете в съвсем различно преживяване по време на играта, потърсете следващото предложение за интересно занимание с близките и приятелите сред ролевите игри, събрани в категорията. Но преди това разберете малко повече за този тип игри и това, което ги отличава.

Какви видове ролеви игри предлагаме и за кого са подходящи?

В основата си ролевите игри са всички онези занимания, при които играчите трябва да се превъплътят в даден персонаж, за да участват в забавлението. А сюжетите могат да бъдат особено разнообразни. В тази категория обаче сме поместили само онези игри, които са подходящи за порасналите членове на семейството.

За цялото семейство

Въпреки че тук няма да откриете ролеви игри за най-малките, можете да изберете сред предложенията, подходящи за цялото семейство. Те се открояват с интересни концепции, които въвличат в играта дори децата на над 8-годишна възраст.

За възрастни

По-голямо е разнообразието сред игрите, разработени специално за порасналите играчи – тийнейджъри, юноши и по-възрастни ентусиасти ще се забавляват особено много. В подобни игри са включени интересни концепции, често вдъхновени от света на фантастиката или мистериите.

Какви са техните предимства?

Когато отворим кутията на любимата настолна игра, винаги го правим с цел да си осигурим немалка доза забавление и интересно преживяване с любимите си хора. Но ролевите игри предлагат най-голямо потапяне в света на невъзможното.

В тях участваме не само с помощта на зар и пионки, но и с помощта на своята фантазия. Всички участници в играта заедно се превъплъщават в своите герои, за да разкажат една цяла история, но всеки път тя може да бъде различна и все по-интересна.

Заедно се впускате в изпълняването на задачи или пък ще трябва да откриете начин да скриете самоличността си от останалите играчи.

Характерно за ролевите игри е да имат интересен дизайн, включващ множество добре подбрани детайли, които напълно да потопят героите в преживяването.

Как да изберете своята игра?

Ако разнообразието от увлекателните вселени прави изборът Ви труден, потърсете онази настолна игра, която най-добре отговаря на интересите Ви.

Ако сте почитател на фантастиката, изберете игри като „Да, Тъмни Господарю!“, „Стой далеч!“ или „Eldritch Horror“. Ако обичате да проявявате въображението си или искате да се потопите в преживяване, в което всеки играе за себе си и търси как да измами останалите, подходящ избор за Вас биха били игрите, които граничат с асоциативни.

Освен това можете да вплетете любимите си филмови поредици в играта – има предложения, вдъхновени от „Dune“ или пък от света на супергероите.

Винаги можете да се доверите и на вечния фаворит – Dungeons & Dragons – фентъзи играта, която дава начало на ролевите занимания.

Защо да се доверите на книжарница Orange?

Независимо дали търсите ролева игра, пъзел или книга – в книжарница Orange ще откриете множество занимания, с които да прекарате по приятен начин времето си.

Но освен полезното, тук ще откриете и приятното. Събрали сме както продукти за Вашите хобита и забавления, така и канцеларски и учебни пособия, нужни за всяко бюро. Същевременно тук можете да откриете идеи за подарък за хора с разнообразни интереси или да подберете материалите, които са Ви нужни, за да бъдете креативни.

Разгледайте богатото разнообразие по всяко време онлайн, а когато направите своята поръчка, продуктите Ви ще достигнат до Вас в кратък срок. При покупки на стойност над 40 лева получавате и безплатна доставка.

Можете да се възползвате и от опцията „Поръчай онлайн, вземи от магазин“, която Ви позволява да получите поръчката си от удобен за Вас магазин на книжарница Orange. Така се възползвате от всички позитиви на онлайн пазаруването, без да заплащате за доставка.