Картички за сватба

16 резултата

16 резултата

Кажете „да“ на най-красивото допълнение към сватбения подарък – оригиналните поздравителни картички за сватба. Всички предложения на Orange center за картички, които да подарите на младоженците на техния специален ден, ще откриете в тази категория.

Продължете да четете, ако искате да разберете какви видове предлагаме и защо си струва да ги изберете.

Какви видове картички за сватба предлагаме?

За да впишете своите пожелания за младоженци в картичка, която най-силно ще ги зарадва, сме се погрижили да съберем богато разнообразие от разновидни предложения в тази категория. Ще откриете красиви, забавни, интерактивни и всякакви други картички, които ще зарадват получателите им. Ето ги и някои от основните видове, които ще откриете тук:

Минималистични сватбени картички

Класическият избор от изчистени, но красиви сватбени картички е винаги актуален вариант, който се харесва еднакво много на хора с различни вкусове. А в тази категория ще откриете множество минималистични дизайни, които остават верни на традицията и ще се харесат на всяка двойка, независимо какъв е индивидуалният стил на младоженците.

Луксозни картички

Специален повод като сватбата изисква и специална картичка. Подарете ръчно изработена картичка с твърди корици, допълнена от нежна панделка и изящни детайли. В тях е предвидено не само пространство за сватбени пожелания, но и плик за паричен подарък.     

3D картички за брак

Когато текстът и обикновената картинка не стигат, за да изразите радостта си за щастливата двойка, изберете 3D картичка. Тези, които ще откриете в категорията, включват изрязани форми и фигурки на три нива, а допълнителното четвърто ниво играе ролята на фон. На гърба пък е мястото за надписване на подходящите за сватба пожелания. 

Табелка-картичка

Ако искате да отправите пожеланието си върху картичка, която завинаги може да се превърне в красиво украшение към дома на младоженците, изберете красивите табелки, украсени с дизайни, подходящи за закачане на стена или за поставяне на рафт. Това е възможно благодарение на стойката с кукичка, която допълва картичките от този тип.

Същевременно също като всички останали предложения в категорията и картичките под формата на табелки впечатляват с красотата си.

Картички с добавена реалност

Обикновената картичка за сватба не е достатъчна? Значи Ви е нужна такава, която да остави впечатление задълго с допълнителното пожелание, отправено с помощта на добавената реалност.

В тази категория ще откриете картички, които оживяват в ръцете на получателя. Те могат да се сканират със специално мобилно приложение, за да разкрият движещи се илюстрации върху хартията.

Кои са най-популярните модели?

Както при всички други картички и тези в категорията на сватбените предлагат богат избор с разнообразни дизайни, а всеки от тях има с какво да зарадва получателя и да Ви привлече.

Най-много възможности обаче предлагат картичките от Busquets. Сред тях всеки успява да открие нещо подходящо за двойката, чиито празник иска да уважи и да направи още по-специален с личен поздрав към подаръка.

Защо да се доверите на Orange center?

Независимо дали търсите къде да впишете своите пожелания за сватбени картички, или искате да подберете подарък за друг специален повод на близък – в Orange center ще откриете разнообразни предложения.

Изберете сред луксозните пишещи средства, достойни за подарък, или пък сред красивите чанти, портфейли и аксесоари. Потърсете подходяща за получателя книга или за себе си – в книжарница Orange ще откриете такива от всички популярни жанрове, независимо дали сте почитател на художествената, или на нехудожествената литература.

Разнообразието на предложенията ни не спира дотук и можете да пазарувате сред богат избор от продукти за училище, за Вашите хобита или за работното Ви място.

Разгледайте каталога от продукти на Orange по всяко време на деня с нашата онлайн книжарница и очаквайте поръчката Ви да пристигне до Вас във възможно най-кратък срок. За покупки на стойност над 49,80 лева пък доставката е безплатна за цялата страна. 

Виж повече