Търсене
10.231.71.16-44.192.10.166

Начини на плащане

Сумата за доставка на географската територия на Република България е 3.90 лв., а при поръчки на стойност над 40.00лв. - БЕЗПЛАТНА, с изключение на артикули от категория КНИГИ НА ЧУЖД ЕЗИК!

Подробна информация относно доставката на артикули от категория  "Книги на чужд език" можете да видите ТУК>>

 

1. Наложен платеж (плащане на куриер при доставка)

Заплащането на дължимата сума става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

 

2. Чрез системата PayPal

Интернационална система, даваща възможност за трансфер на пари чрез уеб сайт (електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи).

PayPal представлява посредник, който улеснява електронната търговия по света, без да разкрива финансова информация при сделките.

При избор на този вид плащане ще бъдете препратени към страницата на PayPal и следвайки стъпките да направите своето разплащане.

Изисква регистрация, за повече подробности вижте ТУК.

 

3. Чрез системата ePay

Българска система за разплащания в интернет, която позволява на потребителите си да заплащат Онлайн поръчка на стоки и услуги в интернет, сметки за комунални услуги и др. като приема плащания от банкови карти, както и микросметки в системата.

При избор на този вид плащане ще бъдете препратени към страницата на ePay и следвайки стъпките да направите своето разплащане.

Изисква регистрация, за повече подробности вижте ТУК.4. Чрез системата EasyPay

Парични преводи. Чрез офисите, обслужващи EASYPay (EASYPay разполага с мрежа от над 1400 каси в цялата страна), може да заплатите дължима сума на стоки и услуги в интернет, сметки за комунални услуги и др.

При вече направена поръчка, имате гратисен период до 36 часа, в които можете да направите плащане, като се изисква ЕДИНСТВЕНО предоставянето на кодът за плащане в EASYPay, изписан Ви след направата на поръчката.

След изтичането на 36 часовият период, не можете да извършите плащане за съответната поръчка, тя автоматично ще бъде отказана и ще премине в статус "НЕПЛАТЕНА".

При избор на този вид плащане ще бъдете препратени към страницата на EASYPay и следвайки стъпките да направите своето разплащане.

За повече подробности вижте ТУК.

 

5. Чрез Банков превод

Можете да извършите плащане на дължима сума по извършена поръчка като доставка се извършва САМО след потвърждение за банков превод на дължимата към поръчката сума.

При избор на този вид плащане ние ще се свържем с Вас, за уточнение.

 

6. Чрез дебитна/кредитна карта

С този метод можете да платите с банкова карта издадена от Българска или чужда банка директно, като транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Видовете приемани карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

За идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. 

Оналйн плащането с дебитна или кредитна карта при пазаруване в www.orangecenter.bg става посредством виртуален ПОС терминал на обслужващата ни банка. При завършване на поръчка сайтът ще ви прехвърли към страница, където да оторизирате плащането. Данните, които трябва да попълните са:
- Номер на картата
- CVV - таен код от гърба на картата
- дата на валидност на картата
- име на картодържателя

  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

Ориндж интернешънъл АД не съхранява картови данни на своите клиенти, пазарували онлайн и платили посредством дебитна или кредитна карта.

  

 

Всички посочени цени са в български лева и са с включено ДДС.

** Изключват се доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.