Настолни игри

Настолни игри Activity Настолни игри Activity
Настолни игри DixitНастолни игри Dixit
Настолна игра CarcassonneНастолна игра Carcassonne

Нови игри

Зареждане...
Настолни игри Експлодиращи котетаНастолни игри Експлодиращи котета
Настолни игри Rory's story cubesНастолни игри Rory's story cubes
Настолни игри Кодови именаНастолни игри Кодови имена

Аксесоари

Зареждане...
Настолнa игрa КатанНастолнa игрa Катан
Настолна игра Тераформирай марсНастолна игра Тераформирай марс
Настолна игра Ticket to ride Настолна игра Ticket to ride

Настолни игри на английски език

Зареждане...
Настолна игра Dungeons & DragonsНастолна игра Dungeons & Dragons
Игра с карти Yu Gi OhИгра с карти Yu Gi Oh
Игра с карти PokemonИгра с карти Pokemon

Имате ли стратегия за победа? Колко често успехът е на Ваша страна? А готови ли сте да проявите креативност и способност за взимане на бързи решения? Покажете на какво сте способни с помощта на настолните игри в книжарница Orange.

Много са факторите, които помагат за успеха по време на игри вечерите. Но за да е забавно всяко такова събиране с близки и приятели, не са нужни много неща – само подходящата настолна игра.

В тази категория сме събрали богато разнообразие от интересни игри, на които може да се наслади цялото семейство и всяка компания. Ако търсите само една игра сред цялото множество обаче, изборът Ви ще бъде труден.

Затова сме събрали на едно място отговорите на няколко от често срещаните въпроси по темата, които ще Ви помогнат да подберете най-подходящата настолна игра за повода.

Какви видове настолни игри предлагаме?

Настолните игри могат да бъдат много разновидни. Има ги тези, които могат да се играят от по няколко човека, но и такива, които са подходящи за само един играч.

Същевременно гейм дизайнерите са ни осигурили богато разнообразие от различни по тип и стратегия видове.

Затова настолните игри биват:

  • Стратегически – играчите могат да играят самостоятелно или по отбори. Но независимо от начина, по който се разпределят участниците, винаги ключ към победата е добрата стратегия.
  • Семейни – тези игри са забавни, но и с лесни за разбиране правила, така че във времето за забавление да се включат както най-малките членове на семейството, така и най-възрастните.
  • Приключенски – това са бордови игри, които позволяват на играчите да се впуснат в един цял нов свят. Приключението включва тестване на различни способности, умения, екипировка и други.
  • Ролеви – ако някой иска да си вземе почивка от рутинността на ежедневието, трябва да опита ролевите игри. Те позволяват на играчите да се превъплътят в различни герои и да усетят интересното преживяване по нови начини.
  • Игри с карти и зарове – за да е по-интересна играта, често се използват допълнения като карти, зарове и пионки.
  • Парти игри – ако искате да направите партито по-забавно, изберете тези настолни игри. Те могат да бъдат разнообразни по вид, но в тях винаги могат да се включат множество играчи, а забавлението е гарантирано.

За кого са подходящи и какви са техните предимства?

Настолните игри, събрани в тази категория се отличават по-това, че са по-подходящи за компании от пораснали. Макар и към много от тях да могат да се включат и деца, и тийнейджъри, много от предложенията са резервирани специално за по-възрастните участници.

Същевременно в тази категория може да се намери игра за всеки интерес. Ще откриете предложения, които са вдъхновени от света на супергероите, на „Хари Потър“, на „Дюн“ и черпещи вдъхновение от още много популярни филми и книги.

Как да изберем настолна игра?

Лесно можете да откриете забавни настолни игри, с които да се забавлява цялото семейство, сред тези, разработени да са подходящи за по-широка възрастова група. Ако пък искате следващият път, в който се срещнете с приятелите си, да си подарите по-вълнуващо преживяване, изберете парти игрите, част от предложенията на книжарница Orange.

При пазаруването за следващата настолна игра, не забравяйте да вземете предвид броя играчи, които ще се включат в играта. За по-голямата част от игрите се налага да се включат поне трима участници, но често ще срещнете и  . Най-често в забавлението не могат да се присъединят повече от 12 души.

Защо да се доверите на книжарница Orange?

Независимо какво е времето навън, когато у дома Ви чака забавна настолна игра, знаете, че и една минута няма да е загубена в скука. А в книжарница Orange ще откриете стотици такива увлекателни, но и евтини настолни игри, на които да се насладите.

А докато търсите най-подходящата настолна игра за повода, можете да откриете и разнообразие от интересни книги, предложения, подходящи за подарък, както и полезни ученически и канцеларски пособия.

Когато откриете това, което Ви е нужно за повода, ще получите своите продукти с бърза доставка, а при поръчки на стойност над 49,80 лева, доставката е безплатна.

Виж повече