Лепило и тиксо

38 резултата

 1. Течното лепило Deli Stick up, бяло, 120 мл.
  Ново
  Течното лепило Deli Stick up, бяло, 120 мл.
  2,20 лв.
 2. Сухо лепило Spree, 8 гр., прозрачно
  Сухо лепило Spree, 8 гр., прозрачно
  1,50 лв.
 3. Лепило Legami Magical Shine - Еднорог
  Лепило Legami Magical Shine - Еднорог
  3,90 лв.
 4. Тиксодържач Legami - Дъга
  Тиксодържач Legami - Дъга
  17,90 лв.
 5. Залепваща лента Legami - Meow
  Залепваща лента Legami - Meow
  5,90 лв.
 6. Комплект цветно тиксо Legami - Дъга
  Комплект цветно тиксо Legami - Дъга
  11,90 лв.
 7. Комплект цветно тиксо Legami - Сладки животни
  Комплект цветно тиксо Legami - Сладки животни
  11,90 лв.
 8. Комплект цветно тиксо Legami - Авокадо
  Комплект цветно тиксо Legami - Авокадо
  11,90 лв.
 9. Комплект цветно тиксо Legami - Сърце
  Комплект цветно тиксо Legami - Сърце
  11,90 лв.
 10. Сухо стик лепило Legami Panda Hug Me
  Сухо стик лепило Legami Panda Hug Me
  3,90 лв.
 11. Комплект тикса Janod - Лисица / Еднорог
  Комплект тикса Janod - Лисица / Еднорог
  10,20 лв.
 12. Сухо лепило Milan 8гр.
  Сухо лепило Milan 8гр.
  1,99 лв.
 13. Сухо лепило Milan Sunset
  Сухо лепило Milan Sunset
  2,00 лв.
 14. Универсално лепило С-200
  Универсално лепило С-200
  1,80 лв.
 15. Лепило Kores Chameleon
  Лепило Kores Chameleon
  1,70 лв.
 16. Snopake сухо лепило, 9 гр.
  Snopake сухо лепило, 9 гр.
  2,20 лв.
 17. Самозалепваща лента Scotch Crystal 600
  Самозалепваща лента Scotch Crystal 600
  6,50 лв.
 18. UHU Лепяща гума патафикс прозрачни 56 бр.
  UHU Лепяща гума патафикс прозрачни 56 бр.
  9,90 лв.
 19. Течно лепило Snopake - прозрачно
  Течно лепило Snopake - прозрачно
  3,00 лв.
 20. Самозалепваща лента Scotch Crystal
  Самозалепваща лента Scotch Crystal
  3,30 лв.
 21. Самозалепваща лента Scotch Magic
  Самозалепваща лента Scotch Magic
  3,80 лв.
 22. Сухо лепило Scotch 6208V
  Сухо лепило Scotch 6208V
  1,90 лв.
 23. Течно лепило Faber-Castell, 50 ml.
  Течно лепило Faber-Castell, 50 ml.
  1,99 лв.
 24. Самозалепващо кубче Post-it, Стрелка
  Самозалепващо кубче Post-it, Стрелка
  13,30 лв.
 25. Сухо лепило UHU Magic Blue
  Сухо лепило UHU Magic Blue
  2,50 лв.
 26. Течно лепило Snopake с два върха
  Течно лепило Snopake с два върха
  3,70 лв.
 27. Сухо лепило Staedtler Noris Club, 40 гр.
  Сухо лепило Staedtler Noris Club, 40 гр.
  3,90 лв.
 28. Сухо лепило Staedtler 20гр.
  Сухо лепило Staedtler 20гр.
  2,50 лв.
 29. Сухо лепило Staedtler Noris Club, 10 гр.
  Сухо лепило Staedtler Noris Club, 10 гр.
  1,30 лв.
 30. Монтажна лента Jip Mounting Tape
  Монтажна лента Jip Mounting Tape
  1,90 лв.
 31. Пакетажна лента Jip
  Пакетажна лента Jip
  3,50 лв.
 32. Мулти Лепило
  Мулти Лепило
  2,20 лв.
 33. Двойно лепяща канцеларска лента - 18мм. х 10м.
  Двойно лепяща канцеларска лента - 18мм. х 10м.
  2,50 лв.
 34. Лепило
  Лепило
  1,60 лв.
 35. Прозрачна пакетажна лента Jip
  Прозрачна пакетажна лента Jip
  3,50 лв.
 36. Голямо канцеларско тиксо Jip
  Голямо канцеларско тиксо Jip
  2,90 лв.
 37. Малко канцеларско тиксо Jip
  Малко канцеларско тиксо Jip
  1,60 лв.
 38. Двойно лепяща канцеларска лента - 30мм. х 10м.
  Двойно лепяща канцеларска лента - 30мм. х 10м.
  2,90 лв.

38 резултата