Ножици и ножове

27 резултата

27 резултата

В тази категория ще откриете множество различни видове ножици и макетни ножчета, подходящи както за малки, така и за големи.

За часовете, в които децата ще майсторят и ще творят, за идеите, родени от детското въображение, за изработването на картички за всички в семейството – тук можете да изберете подходящите ножици, които ще бъдат нужни на малчугана вкъщи.

А ако сте отворили тази категория с желанието да откриете нещо, с което да дадете живот на новия си арт проект, тук също ще откриете богато разнообразие от опции.

На едно място в тази категория сме събрали ножици, подходящи за различни цели и възрасти, наред с макетните ножчета, които са част от нашия асортимент.

Какви видове ножици предлагаме и за кого са подходящи?

В тази категория ще откриете разнообразие от всякакви видове ножици, разработени за деца, които разполагат с допълнително обезопасяване и с атрактивни дизайни. Те позволяват леко, прецизно, но и безопасно за малчугана рязане. Но също така тук можете да изберете сред множество ножици и макетни ножчета, които да послужат и на възрастните в семейството.

Ножици за деца

Продуктите за деца се отличават по няколко характеристики, като на първо място застават всички елементи, които целят да обезопасят процеса от ползването на ножиците. Повечето от тях са със затъпен връх или пък с режещи части, които са изработени от специална пластмаса, която не наранява кожата.

Освен това в категорията ще откриете ножици, които са специално разработени за хората, които боравят с лява ръка, наред с такива, които са универсално практични за всички.

Независимо с коя ръка ще бъдат използвани ножиците сред моделите, събрани тук, ще откриете такива с ергономични дръжки и с лесен захват, а много от предложенията са допълнени от мека вътрешна страна за допълнителен комфорт. 

Сред най-малките модели ножици ще забележите голямо цветово разнообразие и пъстрота на дизайните, които правят моделите по-интригуващи за децата.

Ножици за възрастни

За порасналите творци и крафтъри изборът също не е малък. В категорията ще откриете ножици с различни размери, които да са практични за хора от различни възрасти. Тук също сме се погрижили да допълним селекцията си с ергономични модели, както и такива, подходящи за хората, които работят повече с лявата си ръка.

Сред макетните ножчета също ще откриете разнообразие. Предлагаме такива с гумирано тяло, подходящо за малки и за големи ръце.

И при ножиците, и при макетните ножчета ще откриете такива, разработени с допълнителни мерки за сигурност като функция, която предотвратява нежеланото отваряне, или такава за заключване на острието.

Ако пък целта Ви е да постигнете по-нетрадиционен краен резултат, ножиците за декоративно къдраво рязане, ще Ви свършат работа. Който и продукт да Ви е нужен, можете да очаквате прецизно и лесно рязане, което да даде живот на желаните проекти.

Защо да се доверите на Orange center?

В подготовката за училище и при пазаруването за всички малки и големи вещи, нужни за първия учебен ден, Orange center е ценен помощник на родителя.

С предложенията в онлайн книжарницата можете на едно място да набавите всичко нужно за малчугана вкъщи, наред с редица други вещи, които ще бъдат нужни за Вашето работно място, за хобитата Ви, за подарък, а и за семейните вечери за игри.

Възползвайте се от богатия асортимент от художествена и нехудожествена литература, за да изберете следващото си четиво. Пазарувайте по всяко време на деня и очаквайте продуктите да пристигнат до Вас възможно най-скоро, а при поръчки на стойност над 40 лева доставката е безплатна за цяла България.