Магазини
Любими
79,90 лв.

Адвент календар Schleich - Динозаври 2022, 24 части

В наличност
0%
79,90 лв.
Този продукт е с безплатна доставка

SKU: 4059433557250

Производител: Schleich

Възраст от: 4

Възраст до: 9

Материал: Teрмопластичен еластомер

Пол: Момиче, Момче

Тема: Динозаври

Брой части: 24

Колекция: Schleich - Dinosaurs

Размер см: 40 х 29 х 8 см.

Марка: Schleich

Адвент календарът на Schleich Dinosaurs е мистерия, създавана от 250 милиона години. Разкривайте нова динозавърска изненада всеки ден! Кой ще се появи днес? Хищник от юрския период? Новоизлюпено бебе динозавър?

Изненадите се крият под капака на кутията. Тя има номерирани капачета в предната си част, които детето трябва да отваря едно по едно. По този начин ще открие фигурките на всякакви динозаври и допълващи аксесоари! Отворете всички капачета на кутията и създайте собствен малък динозавърски свят!

Немската фирма Шлайх (Schleich) създава изключително качествени играчки, които да стимулират въображението и креативността в децата. Фигурките на Шлайх се отличават с това, че фигурките изглеждат "като живи".

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар