14,90 лв.

203 предизвикателства за пътешественици

Мария Ангелова
Orange books
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,90 лв.
Ново издание на любимата книжка с предизвикателства за пътешественици - издават Orange books и НАСАМ НАТАМ ООД.

Изданието на английски език, можете да откриете тук (for english edition, click here): 203 travel challenges.

 
Книга, която те предизвиква да пътуваш по света и навътре в себе си.

Книга, която да сложиш в жабката на колата и да я отвориш на случайна страница винаги, когато ти стане скучно или останеш без идеи за пътуване.

В наши дни все повече четем и все по-малко научаваме. Все повече пътуваме и все по-малко това ни променя. Все повече гледаме и все по-малко участваме в собствения си живот. Видели сме туристическите дестинации 1000 пъти в интернет и вече трудно нещо може да ни изненада, когато наистина ги посетим. Защо тогава изобщо ходим там?

Тази книга е различна от всички книги за пътешествия, които си чел досега. Тя не е за четене, а за изпълняване. Ще ти даде идеи за дестинации и нови преживявания, но повече от всичко ще те предизвика да отвориш съзнанието си за всички вълнуващи възможности, които имаш, но рядко използваш. Ще те вдъхнови да превърнеш всяко пътуване в свое лично приключение.

За кого е тази книга?
За всеки, който смята, че вече е опитал всичко (защото повечето предизвикателства имат по няколко варианта с различна трудност и за различни типове пътешественици). За всеки, който се страхува да опитва нови неща. За всеки, който мисли, че не може. За всеки обикновен човек, който обича пътуването, новите неща в живота и самия живот. За всеки изморен, зает, сериозен, консервативен, разочарован или тъжен човек - най-вече ти имаш нужда от малко промяна!

Информация за "203 предизвикателства за пътешественици"
  • Брой страници 244
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Националност автор България
  • Размер см 13 х 18 см.
За автора

Няма добавена информация