27,99 лв.

50 невероятни места в България

Слави Панайотов
O3 books
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
27,99 лв.

В новата си книга „50 невероятни места в България“ Слави Панайотов споделя лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да допусне и известна доза мистицизъм.

Една от най-големите страсти в живота на Слави Панайотов е откриването на непознати места и разучаването на тяхната история. Авторът е известен със своя YouTube канал - THE CLASHERS, който вече има над 1.25 млн. последователи. През последните години споделя видеа от своите приключенски пътувания по света и у нас и разказва на аудиторията си нещата, които е научил.

Този път Слави ще ви отведе на едно вълнуващо пътешествие към по-малко познати, но приказни локации от нашата родина. В новата си книга „50 невероятни места в България“ той споделя лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да допусне и известна доза мистицизъм.

В тази книга ще научите за:

Необяснимата сила в храма на Златолист;
Най-екстремната екопътека у нас;
Вкаменената гора на 30 милиона години;
Древната пирамида на Траките;
Вратата, която ще ви отведе през вековете;
Чудесата на Богородичната стъпка;
Най-старият манастир в Европа;
Бялото злато на Овеч;
Кръстопътят на религиите;
Родното място на Бог Асклепий.

Информация за "50 невероятни места в България"
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор България
  • Размер см 15 х 21 см.
За автора

Слави Панайотов става популярен с The Clashers - каналът му в YouTube, който към момента има над 800 000 последователя. Там той публикува различни научнопопулярни видеа, невероятни факти и мистерии.

Автор е на три книги от поредицата „Топ мистериите“ - за България (2018), света (2019) и Вселената (2020). Книгите му издава O3 Books.