22,90 лв.

500 десерта

Уенди Суицър
Книгомания
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
22,90 лв.

500 десерта, които непременно трбва да опитате. 

Колкото и добри да са били другите блюда, едно хранене никога няма да бъде съвършено и наистина запомнящо се, ако не завърши с прекрасен десерт. Той може да е висока цял километър купчина от палачинки или целувки, да е богат шоколадов мус със сметана и ядки или просто купичка сладолед. Малцина са тези, които могат да устоят на нещо сладко, преди да станат от масата. В "500 десерта, които непременно трябва да опитате" има рецепти за всеки, без значение дали искате да завършите менюто с нещо леко и плодово, или с по-изкушаващо предложение.
В уводната глава ще се запознаете с всички техники, необходими, за да приготвите десерта на мечтите си. Вижте как се работи с желатин, как се топи шоколад, как се разбиват белтъци или сметана и как да спасите положението, когато нещо се обърка в най-неподходящия момент.
Ще откриете от лесни десерти, готови за минути, до по-сложни идеи, които да изпълните ден по-рано или когато имате време и да ги оставите във фризера.
500 неустоими рецепти за десерти, на които ще се наслаждава цялото семейство. Не се чудете, ако гостите започнат да викат възторжено "Не мога да повярвам, че това нещо е създадено от човешка ръка".

Информация за "500 десерта"
  • Брой страници 288
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 16 х 16 см.
За автора

Няма добавена информация