14,00 лв.

90 дневна диета

Бреда Хробат, Мойца Поляншек
Унискорп
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.

Петра Арсич, 27-годишна; преди диетата 106 кг, след диетата (проведена два пъти) 60 кг; задържа теглото си вече три години и половина: „Програмата на 90-дневната диета трябва да се приложи от първия до деветдесетия ден! Всичко започна когато след празнично преяждане надебелях с 6 кг. Опитах с диета и само за един месец свалих 6 кг, но си върнах половината от тях веднага след като спрях диетата.”

„ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАМ” - изразът до болка е познат на хиляди, преяли и натрупали килограми по повод или без повод. Трескаво започва търсене на диети и допитване до приятели, успели да свалят някой и друг килограм. Обикновено вталяването свързваме с гладуването.

Чували ли сте за диета, за която НЕ Е НУЖНО да се отказвате от храната? Е, това е 90-дневната диета. Тя е изключително популярна и използвана от стотици хиляди европейски дебеланковци и дебеланки, които след трите месеца не само са отслабнали, но и задържат постигнатото намалено тегло. Това не е толкова диета, колкото режим на хранене, с който се отслабва, без да се лишаваме от никаква храна. Може да си позволим да ядем всичко: плодове, зеленчуци, месо, ориз, хляб, дори сладкиши и торти.

Основният принцип на 90-дневната диета е хранене по точно определени дни, като от значение е разпределението на продуктите по групи, поемането на достатъчно количество течности, както и редовната физическа активност. Не бива да се забравя, че еднакво важно е както какво хапваме, така и какво количество изяждаме.Книгата е изключително практична и улеснява прилагането на хранителния режим. За всеки от 90-те дни е посочено какво трябва да ядете на трите основни хранения и двете междинни. Предложени са ястия, продуктите и начинът на приготвяне. Ястията са прости, не изискват много време за готвене и са от продукти, които се намират във всеки магазин. Нещо повече при изготвянето на диетата и книгата е предвидено, че готвите не само за себе си, а и за семейството си. Принципът на хранене е подходящ за всички членове на семейството. За тях просто слагате на гозбата различни добавки и ястието е готово. Но внимавайте – „добавките” са само за тях!Ако по време на диетата сте нарушили някое правило, не бива да ви обзема чувство на вина - продължете оттам, откъдето сте я прекъснали – пригответе и хапвайте ястията, които са предвидени за следващия ден.

НЕ ВИ Е ПО ВКУСА? е рубриката, която предлага друг вариант, ако посоченото основно ястие не ви допада. Диетата можете да повторите чак 90 дни след приключването й.Българското издание на кулинарния дневник е допълнено, обогатено с обяснения, съвети и идеи, които със сигурност ще са ви от полза по време на диетата.Предстои да излезе и Кулинарен дневник - втора част, в която е представена цялостната програма за задържане на постигнатото намалено тегло.

Информация за "90 дневна диета"
  • Език Български
  • Брой страници 112
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2011
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация