25,00 лв.

Адът на Гейбриъл

Силвейн Рейнард
Кръгозор
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
25,00 лв.

Бестселър на Ню Йорк Таймс и първа книга от поредицата на Силвейн Рейнард, следвана от "Екстазът на Гейбриъл" и "Изкуплението на Гейбриъл".

Романтика и еротика, поднесени с интелигентна пикантност.

Страстна история за бягството на един мъж от личния му ад, докато се опитва да спечели невъзможното – прошка и любов.

Вдъхновен от Данте и неговата муза Беатриче, авторът създава образа на загадъчния секси учен професор Гейбриъл Емерсън, който е привлечен необяснимо от стеснителната Джулия. Чрез тяхната връзка, Гейбриъл поема на пътуване, което ще го принуди да разкрие мистерията на общото им минало и да се изправи срещу многобройните си демони. Непорочната Джулия Мичел също си има своите черни сенки и двамата стъпка по стъпка поемат един към друг, за да се справят заедно с тъмните си страни и да намерят пътя, извеждащ ги от ада, в който са живели. Това сближаване е и взаимното им съблазняване, в което има много нежност, романтика, чувственост и страст.

Въпреки че личността на автора - Силвейн Рейнард, е забулена в мистерия, успехът на романа "Адът на Гейбриъл" е безспорен. Рейнард сключва договор с издателите си за две книги за седемцифрена сума, а още в първите седмици след издаването на "Адът на Гейбриъл" от романа са продадени над милион копия. Романът става бестселър на "New York Times".

Авторът на "Адът на Гейбриъл" с дълбоко познание на мъжката и женската психика се впуска в греховно изследване на секса, любовта и изкуплението и създава омагьосващ и интелигентен роман, изпълнен с романтика, интриги и страст. Рейнард съблазнява читателите и отваря сетивата им за романтична и чувствена любов.

Информация за "Адът на Гейбриъл"
  • Език Български
  • Брой страници 560
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2020
  • Националност автор Канада
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация