Магазини
Любими
25,00 лв.

Adobe Flash Professional CS6 .Официален курс на Adobe Systems

АлексСофт
Ограничена наличност
100%
25,00 лв.

SKU: 9789546562647

Преводач: Георги Далаков

Тегло кг: 0.625

ISBN: 9789546562647

Издателство: АлексСофт

Език: Български

Брой страници: 528

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Размер см: 16 x 23 см.

Adobe Flash Professional CS6, официален курс на Adobe Systems, съдържа 10 урока. Книгата разглежда основите за разучаването на Adobe Flash Professional и предоставя безброй много съвети и техники, които ще ви помогнат да повишите вашата производителност при работа с програмата. Можете да прочетете книгата отначало до край или пък да изберете само тези уроци, които ви интересуват.
Научете се как да създавате проекти на Flash със сложна анимация, да импортирате видео и звукови файлове, и да интегрирате бутони със завладяваща интерактивност, като използвате ActionScript. Мощни нови възможности, като например симулатора за работа с мобилни устройства, контроли за управление на слоеве и записване на анимациите като листове с изображения или последователности от PNG, и новата възможност за използване на фиксиране с инверсна кинематика, правят разработването на вашия проект на Flash бързо, лесно и забавно.
От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга:
   - Програмата Adobe Flash Professional CS6 за Windows или Mac OS (Софтуерът не е включен).
В комплекта на книгата се включва DVD-ROM с файлове към уроците и 2 часа подбрани видеолекции от курса Adobe Flash Professional CS6:Learn by Video.
Забележка: Официален курс на Adobe Systems не заменя документацията, поддръжката, актуализациите и други ползи от използването на регистрирана версия на Adobe Flash Professional.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар