Магазини
Любими
18,90 лв.

Адски устройства, книга 3: Принцеса с часовников механизъм

Касандра Клеър
Ибис
В наличност
100%
18,90 лв.

SKU: 9786191570508

Преводач: Вера Паунова

ISBN: 9786191570508

Автор: Касандра Клеър

Издателство: Ибис

Език: Български

Брой страници: 496

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Размер см: 14.5 x 21 см.

Трета последна книга от поредицата "Адски устройства" на Касандра Клеър, автор на бестселър сагата  "Реликвите на смъртните".

Опасности и предателства, тайни и магии, любов и тъга се преплитат в секващия дъха финал на трилогията „Адски устройства”.

Адските устройства не знаят милост.
Адските устройства не знаят пощада.
Адските устройства нямат чет.
Адските устройства никога няма да престанат да прииждат.

Теса Грей би трябвало да е щастлива – нали всички младоженки са такива? Но по време на подготовката за сватбата ѝ с Джем Карстерс, огромна опасност надвисва над ловците на сенки в Института в Лондон. Магистърът, Алекс Мортмейн, се появява отново и планира да използва армията си от безмилостни автоматони, адските устройства, за да погуби нефилимите. В своята жестока игра той се нуждае само от една последна пионка, за да нанесе унищожителния си удар – необходима му е единствено Теса.
И докато тези, които обичат Теса, правят и невъзможното, за да я намерят и спасят от Магистъра, тя започва да разбира, че е много по-силна, отколкото някога си е представяла. Но може ли само едно момиче, дори и да притежава могъща сила, да се изправи срещу цяла армия демони?

„Завладяваща книга. Най-добрата от всички, писани досега от Клеър.“
Eнтъртеймънт Уикли

„Необичаен финал, удовлетворяващ очакванията на феновете.“
Къркъс Ривюс

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Касандра Клеър

Касандра Клеър е псевдоним на американската авторка на бестселъри Джудит Ромелт.

През 2007 г. излиза романът „Град от кости“, който веднага става бестселър и я извежда сред най-популярните автори на фентъзи жанра.

Нейни са хитовите поредици Реликвите на мъртвите, Адски устройства, Магистериум (в съавторство с Холи Блек), Тъмни съзаклятия.