18,90 лв.

Адски устройства, книга 3: Принцеса с часовников механизъм

Касандра Клеър
Ибис
Наличен
Оценка 5.0 от 4 гласа
18,90 лв.

Трета последна книга от поредицата "Адски устройства" на Касандра Клеър, автор на бестселър сагата  "Реликвите на смъртните".

Опасности и предателства, тайни и магии, любов и тъга се преплитат в секващия дъха финал на трилогията „Адски устройства”.

Адските устройства не знаят милост.
Адските устройства не знаят пощада.
Адските устройства нямат чет.
Адските устройства никога няма да престанат да прииждат.

Теса Грей би трябвало да е щастлива – нали всички младоженки са такива? Но по време на подготовката за сватбата ѝ с Джем Карстерс, огромна опасност надвисва над ловците на сенки в Института в Лондон. Магистърът, Алекс Мортмейн, се появява отново и планира да използва армията си от безмилостни автоматони, адските устройства, за да погуби нефилимите. В своята жестока игра той се нуждае само от една последна пионка, за да нанесе унищожителния си удар – необходима му е единствено Теса.
И докато тези, които обичат Теса, правят и невъзможното, за да я намерят и спасят от Магистъра, тя започва да разбира, че е много по-силна, отколкото някога си е представяла. Но може ли само едно момиче, дори и да притежава могъща сила, да се изправи срещу цяла армия демони?

„Завладяваща книга. Най-добрата от всички, писани досега от Клеър.“
Eнтъртеймънт Уикли

„Необичаен финал, удовлетворяващ очакванията на феновете.“
Къркъс Ривюс

Информация за "Адски устройства, книга 3: Принцеса с часовников механизъм"
  • Език Български
  • Брой страници 496
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Размер см 14.5 x 21 см.
За автора

Касандра Клеър е псевдоним на американската авторка на бестселъри Джудит Ромелт.

През 2007 г. излиза романът „Град от кости“, който веднага става бестселър и я извежда сред най-популярните автори на фентъзи жанра.

Нейни са хитовите поредици Реликвите на мъртвите, Адски устройства, Магистериум (в съавторство с Холи Блек), Тъмни съзаклятия.