Книгомания
9,90 лв.

Агинк: Книга наобратно

Ана Брет
Книгомания
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
9,90 лв.
Виж света по различен начин! Прелисти, завърти, после твори, докато режеш, лепиш, дрскаш, сгъваш - от края към началото. 
 
Младите читатели ще бъдат развълнувани от това необичайно заглавие, изпълнено със забавни занимания. Може да изглежда като книга, но АГИНК е обръщане на познатото – както на името, така и на действията. Насърчава читателите да дърпат страниците и да създават хаос. Обърни книгата наобратно и я отвори откъм задната корица; после драскай, режи, лепи, сгъвай, пиши и се забавлявай. Пренебрегни разума и приеми грешките си. Виж света по различен начин!
 
Може да изглежда като книга (да, знаем, че е погрешно...), но АГИНК е обратно на обичайното – също като името. Трябва да мислиш с главата надолу и от края към началото, за да изпълниш възможно най-точно условията вътре, така че превключи мозъка си в обратен режим, пренебрегни разумното и приеми грешките си!
 
Направи опак пъзел!
 
Превърни страница в самолетче!
 
Преплети две страници една за друга!
 
Тази книга насърчава читателите да творят.
Увлича хора от всички възрасти! Децата ще се радват на възможността да развалят и разкъсват книгата, докато възрастните ще оценят указанията в нея, които ще им позволят да избягат от страха пред празната страница и да извадят химикалката.
Имитацията в изображението за наклонена книга ще я открои сред конкурентните издания на лавицата. Това е книга, към която не може да не посегнете.
Заниманията са предназначени да помогнат на читателите да развият своите умения в писане, рисуване и създаване на колажи.
Някои от включените занимания: направи хартиен самолет от самата страница, напиши тайно послание, а после залепи двете страници една за друга, използвай огледало, за да прочетеш инструкциите, задръж молив между пръстите на краката си и нарисувай картина.
Информация за "Агинк: Книга наобратно"
  • Брой страници 144
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор Австралия
  • Размер см 16 х 25 см.
За автора

Няма добавена информация