15,90 лв.

Алена кралица, книга 1

Виктория Айвярд
Сиела
Наличен
Оценка 5.0 от 4 гласа
15,90 лв.
Тя е една от тях.. Тя е злощастна случайност.
 
№1 бестселър на "Ню Йорк Таймс"
 
Светът на Мер Бароу е разделен според цвета на кръвта: червена или сребърна. Мер и семейството ѝ са Червени – те са от простолюдието, смирени, поробени, съществуват, за да служат на сребърнокръвния елит, чиито свръхестествени сили ги правят почти равни на боговете.
Мер търси прехрана на улиците, краде каквото може, за да помогне на семейството си да оцелее, загубила е надежда за бягство от гетото, което е неин дом. Но когато по странен обрат на съдбата е наета като прислуга в двореца на кралското семейство, се случва нещо немислимо. Чудо. Катастрофа! Мер открива пред очите на благородниците и двамата принцове, че притежава тайнствена сила… Но как е възможно, когато кръвта ѝ не е сребърна?
Мер е отвлечена и затворена в двореца, а червената ѝ кръв е прикрита под рокли от муселин и бижута. Но зад бляскавите кулиси на разкоша дремят вражди и коварство, а в кралския двор клокочи вътрешна война – защото да властваш е опасна игра. На фона на интригите на благородниците действията на момичето ще отприщят жесток и смъртоносен танц, който ще изправи принц срещу принц – и Мер срещу собственото ѝ сърце.
 
"Алена кралица" е смайващо приключение, в което романтика и революция се сблъскват, крале и благородници се борят за власт, а простолюдието - за свободата си. Прочетете второто заглавие от новата поредица "Сиела тийн".
 
Наелектризиращо начало на фантастична нова серия.
"Гардиън"
Информация за "Алена кралица, книга 1"
  • Език Български
  • Брой страници 504
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация