40,00 лв.

Арканум. Необуздан

Брандън Сандерсън
Артлайн Студиос
Наличен
40,00 лв.

Брандън Сандерсън създава светове, и тези светове са свързани. Неговата вселена обхваща Летописите на Светлината на Бурята, поредицата Мъглороден, историите за Елантрис, и други, съставляващи уникален сбор от описани с ярко въображение селения, познати като Космера.

Този забележителен том събира истории, представящи планетите от вселената на Сандерсън, и техните напълно реализирани и отличителни магически системи, заедно с карти, илюстрации, бележки… и тайни.

Колекцията за Космера обхваща общо шест свята, изследвани в девет удивителни образеца на кратка художествена проза: Сел („Надеждата на Елантрис“ и „Душата на императора“); Скадриал („Единайсетият метал“, „Аломантът Джак и Ямите на Елтания“ и „Мъглороден: Тайната история“); Талдаин („Бял пясък“); Треноди („Сенки за Сайлънс в Горите на Ада“); Първият от Слънцето („Шестият от здрача“); и Рошар („Танцуваща по ръба“).

Тези вълнуващи истории ще ви изстрелят на безпрецедентно пътуване през космос, какъвто само Брандън Сандерсън би могъл да си представи. Арканум: Необуздан. Колекцията за Космера е незаменим том, без който никой почитател на Сандерсън не може да мине.

Информация за "Арканум. Необуздан"
  • Език Български
  • Брой страници 700
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 16 х 23 см.
За автора

Брандън Сандерсън

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация