33,00 лв.

Ароматерапията

Мария Шастийн
33,00 лв.

Природа в шишенце или уханна аптечка в джоба ни.
Етеричните масла и тяхното терапевтично приложение.

Тайните на растенията и тяхното лечебно въздействие върху тялото, емоциите и ума!

Човекът на 21 век отдавна не се замисля откъде идват продуктите, с които се храни, лекува, ракрасява или почиства дома си например. Защото е наясно някак от само себе си, че за всичко има заводи. Или по-малки ферми, работилници, лаборатории и ателиета. Може би „от природата“ ще е последният отговор, който ще му хрумне, ако все пак настоятелно го попитат: „Всичко ли идва от такива места – създадени от самите хора?“

Книгата, която държите в ръцете си обаче, няма да ви пита нищо. Тя просто ще ви даде познание. За етеричните масла, неподозираното им влияние върху човешкото тяло и емоциите ни, за произхода на някои болки и за най-древните помощници на хората срещу тях.

Лицензираният аромапрактик Мария Л. Шастийн събира това знание повече от 20 години и го споделя с всеки, готов да отвори съзнанието си за света, който го заобикаля. Защото в него природата продължава да е щедра към човека, макар той да не ѝ отвръща подобаващо.

Можем да забелязваме цъфналите лавандулови поля само за да си направим снимка в омагьосващия им люляков ореол. Или листенцата от домашната саксия с мента да късаме единствено за украса на салатата. Може риган да ръсим върху някои от ясията си или с босилек да кичим коктейлните чаши…

Но това не е единствената роля, която природата е отредила на тези и на куп други растения. Знаете ли, че някои могат да ни помогнат при главобол, други – при възпаление, трети – за укрепване на имунитета… Чували ли сте, че при страх, отчаяние, стрес и дори при ревност ароматните масла могат са ни в полза? Кое за каква – ще научите от страниците на тази книга. Тя ще ви помогне да си направите природна аптечка за първа помощ вкъщи.

Векове преди нас хората са черпили от тази мъдрост с пълни шепи. Щастливи сме, че днес вече тя я достъпна и на български, за да ви служи като мост между тревогата за неразположенията и проблемите ви и помощта на природата.

А защо „ароматерапия“? Защото уханието на етеричното масло е първото, което ще усетите, когато отворите шишенцето с него. Какво следва после? Открийте между кориците на нашата книга и я пожелайте на видно място в дома си. Не за да се успокоявате с разказаните истории за помощ на конкретни масла в различни житейски ситуации. А за да ви е под ръка справката за какво и как да ги ползвате всеки път, когато имате нужда от тях.
И така – как етеричните масла могат да съберат природата в шишенце и да са уханната аптечка в джоба ни? Мария Л. Шастийн разказва. Ароматно четене!

Информация за "Ароматерапията"
  • Издателство Ink
  • Език Български
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
За автора

Няма добавена информация